Om Filuren

Velkommen til Teaterhuset Filuren! Vi producerer hvert år spændende forestillinger for børn og unge i alderen 3-18 år.

Vi spiller forestillinger for skoler, børnehaver og for hele familien!

Skole/børnehave-forestillingerne spiller primært om formiddagen, så I som institution kan tage børnene med i teateret. Til de fleste af forestillingerne medfølger også undervisnings/inspirationsmateriale, som nemt kan downloades og bearbejdes både før og efter forestillingen.

Alle vores forestillinger er refusionsgodkendte.

I weekenderne og på udvalgte hverdage har vi eftermiddags- og aftenforestillinger, så hele familien kan tage med i teatret. Desuden tilbyder vi i skolernes efterårs- og vinterferie kreative workshops efter de fleste forestillinger.

Teaterhuset Filuren har også et fritidstilbud for børn og unge mellem 4 og 20 år, der gerne vil gå til dans og teater. Der er mulighed for at gå på teaterlegestuen og blive kendt med begreberne, der er både moderne dans, kreativ ballet og et Filurkompagni for de øvede dansere. 

Derudover tilbydes også en 2-årig talentudviklingslinje, som er mulig at følge sideløbende med sin ungdomsuddannelse. Vil man gerne have begge dele er vi også en del af uddannelsen HF-stage på VUC i Aarhus, hvor du kan tage en adgangsgivende ungdomsuddannelse, samtidig med, at du spiller en masse teater. 

Teaterhuset Filuren har også  en masse spændende tilbud til skoler! Hvert år udvikles og produceres projekter og forløb. Man kan som skole vælge et af vores allerede fastlagte forløb eller være med til at skræddersy dit helt eget forløb. Teaterhuset Filuren vil gerne bidrage aktivt til, at scenekunst kommer på skoleskemaet.

Vi bestræber os på at være det førende børne- og ungdomsteater i Århus

 

Vi er placeret i hjertet af Musikhuset Aarhus og du kan finde os ved akvariet. 

Filuren skyline footer