Løntilskudsstilling: digital markedsføringsmedarbejder

Digital og visuel kommunikator søges (Løntilskudsstilling)

Sted: Teaterhuset Filuren, Thomas Jensens Allé 2, 8000 Aarhus C

 

Er du berettiget til en løntilskudsstilling og virksomhedspraktik igennem din A-kasse?

Er du uddannet i kommunikation eller digital markedsføring og har interesse for kultur og scenekunst? 

Så er det lige dig, vi står og mangler i vores PR- og marketingafdeling! Teaterhuset Filuren er et hus, der ikke står stille. Vi har altid gang i mange spændende projekter, forestillinger og teaterpædagogiske aktiviteter. Derfor får vi brug for en ekstra kollega i en løntilskudsstilling i denne sæson.  

Du vil primært beskæftige dig med at producere visuelt content til Teaterhusets digitale markedsføring, herunder også tekstopgaver til nyhedsbreve, SoMe, annoncering, samt vedligehold og oprettelse i forskellige databaser og billetsystem. 

Det er en fordel, hvis du har et godt kendskab til/erfaring med Facebooks Business Manager, videoredigering og billedbehandling i Canva el. lign. Generel erfaring med kommunikationsarbejde og interesse for kulturformidling er et plus, men nyuddannede har lige så gode muligheder for at komme med ombord. 

Vi sætter stor pris på nye input til indhold og platforme. Vi er en virksomhed med plads til pludselige indfald og rykker hurtigt på gode ideer. Ud over markedsføring vil der også være andre opgaver på teatret, såsom forberedelser til premiere, klargøring til forestillinger og andre forefaldende ad hoc opgaver i det administrative team. 

 

Om os: Teaterhuset Filuren er: et Lille Storbyteater, Kulturskole for teater og dans med SGK-talentprogram, og et scenekunstnerisk kompetencecenter der laver teaterpædagogiske forløb “I Skolen”.

Teatret co-/producerer hver sæson to professionelle børne- og ungdomsforestillinger og præsenterer både danske og internationale gæstespil. Kulturskolen har ca. 600 elever og I Skolen gennemfører årligt mere end 80 dramapædagogiske workshops ude på Aarhus’ skoler samt i forbindelse med egne forestillinger på teatret. Vi har derfor mange kontaktflader til forskellige målgrupper. 

Ansættelsesforhold: Stillingen er forventeligt 32 timer pr. uge og er til besættelse fra 3. oktober 2022 eller efter aftale. Kan du komme i virksomhedspraktik, vil en sådan kunne påbegyndes allerede 5. september.

 

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn og religion til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist er d. 19 august 2022  kl. 12.00. 

Samtaler forventes at blive afholdt mandag d. 29. august. 

 

CV med foto samt motiveret ansøgning på ca. en A4 side (vi modtager også gerne en kombination af ultrakort tekst og video-ansøgning (via wetransfer), sendes til: teater(@)filuren.dk  - skriv ”ANSØGNING LØNTILSKUD” i emnefeltet. For yderligere informationer kontakt PR og Markedsføringsansvarlig Ida Mathilde Szatkowski på ims@filuren.dk // 2868 2698