OPEN CALL: Stemmeskuespillere

Teaterhuset Filuren søger to stemmer til lydteater.

Deadline for ansøgning: d. 12. august 2024 kl. 12.00

Forventet tidspunkt for lydindspilning: uge 39-40

Hvem kan søge?: uddannede skuespillere, dubbere, erfarne indlæsere

Fysisk opstartsmøde: torsdag 15. august 2024.

Hvad skal sendes: din lydfil med uddrag fra manus + en sides ansøgning-cv.

Manuskriptuddraget kan hentes her.

Toner fra himlen, er en lydteater-forestilling, der spiller på og rundt om Teaterhuset Filuren inde i Musikhuset Aarhus i november og december 2024 - for publikummer fra 7 år og op.

Vi søger to skuespillere til at lægge stemme til “Stella” og “Bedstefar”. Jobbet er lønnet i henhold til overenskomst. Lydindspilningen finder sted i uge 39-40. Lydoptagelserne bliver instrueret af konceptudvikler, instruktør og forfatter Betina Birkjær.

STELLA: ca 10 år. Flyver rundt i sit rumskib sammen med katten Laika og hjælper Bedstefar med at transmittere koncerter ud i rummet. Klog, nysgerrig, selvstændig.

BEDSTEFAR: ca 65 år. Arbejder i Musikhuset som leder af et hemmeligt rumforskningsprojekt, som ingeniør og lydtekniker. Han har taget sig af Stella, siden hun blev født.

 

Skriv “Open Call Stella / Bedstefar” i emnefeltet.  Ansøgning og fil sendes til Charlotte Bruun på cbb@filuren.dk inden d. 12. august kl. 12.00.

Vi følger Dansk Teaters overenskomster. Har du spørgsmål kan du skrive til dfe@filuren.dk - og spørgsmål vil blive besvaret i uge 32.