Pædagogisk leder / head of education

Pædagogisk leder / Head of education 

Sted: Teaterhuset Filuren, Thomas Jensens Allé 2, 8000 Aarhus C

Er du en erfaren teamleder, der forstår at få egne og teamets visioner til at mødes succesfuldt, og har du erfaring fra det kunstpædagogiske felt og/eller talentarbejde? 

Så er det dig, vi leder efter. Vi søger en visionær leder for Teaterhuset Filurens pædagogiske aktiviteter og personale. Du vil få det overordnede ansvar for aktiviteter på “Kulturskolen for teater og dans”, “SGK-talentprogrammet” og “Filuren I Skolen”, og i det daglige vil du være en samlende kraft i huset for et bredt scenekunstpædagogisk område - både menneskeligt, fagligt og strukturelt. Du vil, sammen med teaterlederen, der har det overordnede kunstneriske og administrative ansvar for institutionen, udgøre Teaterhuset Filurens ledelsesteam, hvorfra strategi- og udviklingsarbejdet for det samlede teaterhus udspringer. 

“Vi åbner verden med scenekunst - for børn, unge og fællesskaber.” 

Kan du genkende dig selv i ovenstående pædagogiske værdisæt, så hører vi meget gerne fra dig. Teaterhuset Filurens fælles grundsætning er også afsættet for vores kunstpædagogik, hvor vi sætter børn og unges egen kreativitet og skaberkraft i højsædet. At alle vores elever føler ejerskab for og har sat aftryk i de visninger, der afrunder forløbene, er vores underviseres vigtigste opgave i alle vores forskellige aktiviteter - både i teatersalen og i klasselokalerne. I vores dramapædagogiske forløb i skolerne kobles scenekunst også med trivsel og læring. Teaterhuset Filuren er en institution, hvor alle børn og unge kan dyrke og møde kreativitet, fri leg, fejlemod og hittepåsomhed i den organiserende ramme, som scenekunsten tilbyder. 

Vi forventer, at du: 

- er en erfaren teamleder, der kan facilitere videndelende teams: Samle, motivere, lytte til og fagligt lede Teaterhuset Filurens pædagogiske personale, som består af dybt kompetente og specialiserede fast-, time- og projektansatte undervisere og konceptudviklere samt en sekretær og koordinator

- kan arbejde struktureret med arbejdsplaner og årshjul i dialog med de ansatte 

- har faglig forankring i arbejdet med børn og unge 

- har erfaring med talentudvikling, kunstfaglig undervisning i kulturskole og/eller åben skole-regi

- har flair for at udarbejde udviklingsstrategier og kan være en udadvendt og stærk formidler af Teaterhuset Filurens pædagogiske arbejdsfelt

- kan stå for den daglige drift og produktioner inden for de pædagogiske aktiviteter

- kan skabe relationer og samarbejde bredt med en lang række partnere, institutioner og det politiske og organisatoriske niveau i kommune, region mm.

- har erfaring med fundraising

Vi tilbyder: 

- fast fuldtidsstilling i et fagligt fyrtårn, både kunstnerisk og pædagogisk, med masser af udviklingspotentiale

- arbejde i et livligt og tæt samarbejdende teaterhus med mange forskellige aktiviteter, både i det professionelt producerende børne- og ungdomsteater og i de alsidige scenekunstpædagogiske udbud. 

- dedikerede kolleger hele vejen rundt, både internt og eksterne samarbejdspartnere.

- et stort branchenetværk

Om os:

Teaterhuset Filuren er: En selvejende institution, organiseret som Lille Storbyteater, med målgruppen børn og unge. Institutionen er inddelt i to ben med lige professionel vægt på den kunstfaglige/kunstneriske og den pædagogisk-/talentudviklende scenekunstvirksomhed. I det kunstfaglige ben produceres professionelle forestillinger, vises gæstespil og co-produceres scenekunstfestivaler, og i det pædagogiske ben drives Aarhus’ Kulturskole for teater og dans, et tre-årigt SGK-talentprogram, og et bredt udbud af teaterpædagogiske forløb i I Skolen. Kulturskolen har ca. 600 elever, og I Skolen gennemfører årligt mere end 100 dramapædagogiske workshops på Aarhus’ skoler samt i forbindelse med vores egne forestillinger på teatret. På SGK produceres 1-3 forestillinger om året pr. årgang.
Vi har til huse i Musikhuset Aarhus, hvor vores blackbox-sal, værksted og fællesfaciliteter er at finde. Her har også ledelse, administration, teknisk team og pædagogisk team deres kontorer. 

Ansættelsesforhold:
Stillingen er fuldtid og er til besættelse pr. 1. april 2024 eller snarest derefter. 

Teaterhuset Filuren er ikke lønførende på området. 

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn og religion til at søge stillingen.
Der bliver indhentet børneattest i forbindelse med ansættelsen.

Ansøgningsfrist er 14. februar 2024 kl. 12.00.  

Samtaler forventes afholdt i uge 8 og 9. 

 

CV med foto samt 1 A4-sides motiveret ansøgning sendes til: teater(@)filuren.dk  - skriv ”ANSØGNING PÆDAGOGISK LEDER” i emnefeltet. For yderligere information om stillingen, kontakt teaterleder Ditte Felding på dfe@filuren.dk eller tlf. 2428 4967. Alle henvendelser behandles fortroligt.Se Teaterhuset Filurens organisationsdiagram 

 

Se Teaterhuset Filurens udviklingsmål