Corona retningslinjer juni 2020

Vi kan trygt samles om teater

Information om Corona og Teaterhuset Filurens retningslinjer.

Teaterhuset Filuren kan endnu engang slå dørene op for både medarbejder, elever og publikum.
Vi glæder os utrolig meget til at få besøg, men vi er også klar over, at vi går en anderledes tid i møde.

Til vores gæster/publikum
Vi tager vores publikums helbred seriøst, og vil i forbindelse med genåbningen af Teaterhuset overholde samt følge regeringens og sundhedsmyndighedernes officielle retningslinjer nøje. 


Håndsprit og rengøring
I både Musikhuset og Teaterhuset Filuren vil håndsprit fremover være tilgængeligt for gæster og personale. Derudover er rengøringen hyppigere end tidligere. Efter hver forestilling vil vi lufte salen ud samt spritte fælles kontaktflader af.

Vores sal
Vores store blackbox, kan ifølge retningslinjerne rumme op til 125 gæster. Vi har besluttet, for at alle skal have en god og tryg oplevelse at vi max har 80 publikummer til en forestilling, så vi kan sikre god plads. Det betyder at der fremover vil blive anvist, hvor man som familie/gruppe skal side. Der vil være min. en meters mellemrum mellem to familier/grupper.

Vi beder om jeres forståelse når vi efter at forestillingen er slut skal vores gæster forlade salen i enkelte grupper af gangen, så vi undgår tæt kø ved udgangen. Vi beder jer om, generelt at holde afstand og ikke komme i teatret, hvis du/I udviser symptomer på COVID19. 


Billetter og refundering
Ved aflysning fra teatrets side, af forestillinger pga. Covid-19 refunderes billetkøbet. 

 

KULTURSKOLEN

Vi følger de til enhver tid gældende regler for Musik- og kulturskole undervisning, som udmeldt fra hhv Kulturministeriet og DMK - Danske Musik- og Kulturskoler.

Følgende retningslinjer kommer til at gælde for skolen, eleverne og personalet:

- Der er mindst 4 m2 per person i undervisningslokalet

- Der holdes mindst 2 m afstand mellem elever, også mellem elever, der normalt ikke er underlagt denne restriktion (f.eks. klassekammerater eller søskende)

- Holdene går udenfor hvis vejret tillader det

- Eleverne hentes og afleveres i gården af deres underviser, og spritter hænder på vej ind til lokalet

- Eleverne vasker hænder i pausen

- Elever OG undervisere forventes at blive hjemme ved tegn på sygdom, og informere kontoret herom, så vi kan agere forsvarligt på dette.

- Undervisere er grundigt instrueret i at tage hånd om ovenstående forholdsregler

Personer i øget risiko
Hvis vi kunne tage imod alle teater-interesseret unge, så ville vi. Men med den gældende situation, bliver vi nødt til at passe ekstra godt på hinanden. Sårbare personer med høj risiko bedes om ikke at tilmelde sig til vores kulturskole. 

 

Officielle retningslinjer

Vi henviser til de officielle retningslinjer og information fra beredskabets- og sundhedsstyrelsens vedr. situationen: http://coronasmitte.dk/ og www.sst.dk/corona

Aarhus Kommunes samlede information vedr. corona: www.aarhus.dk/corona

Musikhusets retningslinjer:

https://musikhusetaarhus.dk/praktisk-information/nyheder-artikler/nyheder/Information-om-Coronavirus/