Website_jul1_2021_1130×245px.jpg

4 fortællinger ved juletid - 1. fortælling: Nærvær


4 år // fra 75 - 140 kr. // varighed: 40 minutter
27/11 kl. 15:00
28/11 kl. 11:00 og 14:00

TIL SKOLER/DAGINSTITUTIONER

Dagsforestillinger 9.30 og 11.00

Stadig ledige forestillinger, for billetter kontakt ims@filuren.dk 

Adventsteater - en ny forestilling hver uge op mod jul.

Kom med på besøg hjemme hos fire forskellige børn og deres familier. Hver uge møder vi et nyt barn i en musikalsk fortælling om den laaange ventetid op mod jul. Noah, Lea, Sarah og Ahmads stuer åbnes op og vi får lov at kigge ind i dagene, hvor savn, forventninger og spændingen fylder lidt ekstra. 

Hver forestilling kan opleves for sig, men du kan også tage på besøg et nyt sted hver søndag og måske få øje på det, der binder børnenes fortællinger sammen?

 

1. Nærvær:

I en tempofyldt fortælling skal vi møde et barn, der elsker lyde. Høje lyde, mærkelige lyde, sjove lyde og de lyde som kun kan høres, hvis man lytter ekstra godt efter. Desværre har forældrene i familien bare tit travlt med noget, hvor man så skal være stille. “Ssssh” siger de, og så er det meningen, at man skal finde på noget andet at lave. Men hvad nu hvis man virkelig virkelig gerne vil fortælle om alt det, man har oplevet? Og hvis man nu lige var i gang med en leg, en leg med en meget hemmelig ven? Måske kunne man overtale sin far til at lege med?

 

 

Forfatter: Louise Juhl Dalsgaard Instruktør: Isabelle Reynaud Scenograf: Morten Kamuk Andersen Skuespiller: Daniel Bevensee Komponist/medvirkende musiker: Johanne Buus Andersen Dramaturg Ditte Felding Lys-/videodesigner: Frederik Dahl Hougs Tekniker Amalie Fabricius-Steen Skrædder Eva Sunesen Idé: Isabelle Reynaud, Ditte Felding, Morten Kamuk Andersen, Kaja Kamuk Produceret af: Teaterhuset Filuren På foto/videotrailer: Anders Vølpert Momme

Ledige spilletider