Hjemmeside_1130×245px_JUL.jpg (1)

4 fortællinger ved juletid - 1. fortælling: Nærvær


4 år // fra 70 kr. // varighed: 40 minutter

Dagsforestillinger 9.30 og 11.00: Stadig ledige forestillinger, for billetter kontakt ims@filuren.dk 

Adventsteater - en ny forestilling hver uge op mod jul.

Kom med på besøg hjemme hos fire forskellige børn og deres familier. Hver uge møder vi et nyt barn i en musikalsk fortælling om den laaange ventetid op mod jul. Noah, Lea, Sarah og Ahmads stuer åbnes op og vi får lov at kigge ind i dagene, hvor savn, forventninger og spændingen fylder lidt ekstra. 

Hver forestilling kan opleves for sig, men du kan også komme på besøg et nyt sted hver søndag og få alle hemmelighederne med. Hemmeligheder der gemmer sig i følelser, i relationer og mellem himmel og jord.  

 

1. Nærvær:

I fortællingen om det første barn, skal vi møde et barn der elsker lyde. Høje lyde, mærkelige lyde, sjove lyde og de lyde som kun kan høres, hvis man lytter ekstra godt efter. Desværre har forældrene i familien, bare tit travlt med noget, hvor man så skal være stille. “Ssssh” siger de og så er det meningen at man skal finde på noget andet at lave. Men hvad nu hvis man virkelig virkelig gerne vil fortælle om alt det man har oplevet? Og hvis man nu lige var i gang med en leg, en leg med en meget hemmelig ven?

Instruktør Isabelle Reynaud // Forfatter Louise Juhl Dalsgaard // Scenograf Morten Kamuk Andersen // Lys- og videodesigner Frederik Dahl Hougs // Skuespiller Daniel Bevensee // Komponist og medvirkende musiker Johanne Buus Andersen // Dramaturg Ditte Felding //  Tekniker Amalie Fabricius-Steen // Afvikler Steffen Brandt // Skrædder Eva Sunesen // Idé Isabelle Reynaud, Ditte Felding, Morten Kamuk Andersen og Kaja Kamuk // Produceret af Teaterhuset Filuren

 

OBS: Skuespiller i trailer Anders Momme (2020)

Ledige spilletider