Website_jul2_2021_1130×245px.jpg

4 fortællinger ved juletid - 2. fortælling: Savn


4 år // fra 70 kr. // varighed: 40 minutter
4/12 kl. 15:00
5/12 kl. 11:00 og 14:00

TIL SKOLER/DAGINSTITUTIONER

Dagsforestillinger 9.30 og 11.00

Stadig ledige forestillinger, for billetter kontakt ims@filuren.dk 

Adventsteater - en ny forestilling hver uge op mod jul.

Kom med på besøg hjemme hos fire forskellige børn og deres familier. Hver uge møder vi et nyt barn i en musikalsk fortælling om den laaange ventetid op mod jul. Noah, Lea, Sarah og Ahmads stuer åbnes op og vi får lov at kigge ind i dagene, hvor savn, forventninger og spændingen fylder lidt ekstra. 

Hver forestilling kan opleves for sig, men du kan også tage på besøg et nyt sted hver søndag og måske få øje på det, der binder børnenes fortællinger sammen?

 

2. Savn

I en hjertevarm fortælling skal vi møde et barn, som er dygtig til mange ting. Til at sætte sine ting på plads i opvaskemaskinen, finde sit eget tøj uden at spørge om hjælp og til at binde sine sko. Det er bare ikke altid at der er tid til selv at få lov. Der er altid nogen der skal skynde sig og så bliver man forvirret og glemmer, hvor man er kommet til. Men det gjorde man aldrig med mormor. De dage, hvor mormor hentede, var der altid bare god tid, masser af god tid. Men kan man gå i hi for altid? Og kan man godt opfinde konkurrencer, som alle vinder?

 

 

Forfatter: Louise Juhl Dalsgaard Instruktør: Isabelle Reynaud Scenograf: Morten Kamuk Andersen Skuespiller: Daniel Bevensee Komponist/medvirkende musiker: Johanne Buus Andersen Dramaturg Ditte Felding Lys-/videodesigner: Frederik Dahl Hougs Tekniker Amalie Fabricius-Steen Skrædder Eva Sunesen Idé: Isabelle Reynaud, Ditte Felding, Morten Kamuk Andersen, Kaja Kamuk Produceret af: Teaterhuset Filuren På foto/videotrailer: Anders Vølpert Momme

Ledige spilletider