Hjemmeside_1130×245px_JUL.jpg (1)

4 fortællinger ved juletid - 3. fortælling: Omsorg


4 år // fra 70 kr. // varighed: 40 minutter

Dagsforestillinger 9.30 og 11.00: Stadig ledige forestillinger, for billetter kontakt ims@filuren.dk 

Adventsteater - en ny forestilling hver uge op mod jul.

Kom med på besøg hjemme hos fire forskellige børn og deres familier. Hver uge møder vi et nyt barn i en musikalsk fortælling om den laaange ventetid op mod jul. Noah, Lea, Sarah og Ahmads stuer åbnes op og vi får lov at kigge ind i dagene, hvor savn, forventninger og spændingen fylder lidt ekstra. 

Hver forestilling kan opleves for sig, men du kan også komme på besøg et nyt sted hver søndag og få alle hemmelighederne med. Hemmeligheder der gemmer sig i følelser, i relationer og mellem himmel og jord.  

 

3. Omsorg

I fortællingen om det tredje barn, skal vi møde et barn der er bange for radiobiler, stregerne mellem fortovet og lidt ængstelig for at cykle på sin nye flotte cykel. For hvad nu hvis man vælter på sin nye cykel? Eller cykler helt forkert på den? Samtidig er mor er ved at tabe pusten og så vil man jo gerne holde lidt på sit eget vejr, så mor kan få noget mere vejr at bruge af. Alle tankerne er fyldt med omsorg for både ænder og mødre. Men nogle gange kommer spørgsmålet: kan man pudse sin næse så hårdt, at tankerne ryger med ud i lommetørklædet?

Instruktør Isabelle Reynaud // Forfatter Louise Juhl Dalsgaard // Scenograf Morten Kamuk Andersen // Lys- og videodesigner Frederik Dahl Hougs // Skuespiller Daniel Bevensee // Komponist og medvirkende musiker Johanne Buus Andersen // Dramaturg Ditte Felding //  Tekniker Amalie Fabricius-Steen // Afvikler Steffen Brandt // Skrædder Eva Sunesen // Idé Isabelle Reynaud, Ditte Felding, Morten Kamuk Andersen og Kaja Kamuk // Produceret af Teaterhuset Filuren

 

OBS: Skuespiller i trailer Anders Momme (2020)

Ledige spilletider