Hjemmeside_1130×245px_JUL.jpg (1)

4 fortællinger ved juletid - 4. fortælling: Håb


4 år // fra 70 kr. // varighed: 40 minutter

Dagsforestillinger 9.30 og 11.00: Stadig ledige forestillinger, for billetter kontakt ims@filuren.dk 

Adventsteater - en ny forestilling hver uge op mod jul.

Kom med på besøg hjemme hos fire forskellige børn og deres familier. Hver uge møder vi et nyt barn i en musikalsk fortælling om den laaange ventetid op mod jul. Noah, Lea, Sarah og Ahmads stuer åbnes op og vi får lov at kigge ind i dagene, hvor savn, forventninger og spændingen fylder lidt ekstra. 

Hver forestilling kan opleves for sig, men du kan også komme på besøg et nyt sted hver søndag og få alle hemmelighederne med. Hemmeligheder der gemmer sig i følelser, i relationer og mellem himmel og jord.  

 

4. Håb

I fortællingen om det fjerde barn, skal vi møde et barn der elsker at se på stjerner. Det er nemlig de samme stjerner, man kigger på, uanset hvor på jorden man er. Selvom nogen måske er TUSINDE kilometer væk, kan de sidde og se på præcis den samme stjerne, som man selv ser på. Faktisk er vi mennesker som stjerner på himlen. Vi ser ens ud på lang afstand, men når vi kommer tæt på, ser vi alligevel ikke helt ens ud, og vi har hver vores historie, som ingen andre har. Og så har vi håbet, har stjerner også håb?

Instruktør Isabelle Reynaud // Forfatter Louise Juhl Dalsgaard // Scenograf Morten Kamuk Andersen // Lys- og videodesigner Frederik Dahl Hougs // Skuespiller Daniel Bevensee // Komponist og medvirkende musiker Johanne Buus Andersen // Dramaturg Ditte Felding //  Tekniker Amalie Fabricius-Steen // Afvikler Steffen Brandt // Skrædder Eva Sunesen // Idé Isabelle Reynaud, Ditte Felding, Morten Kamuk Andersen og Kaja Kamuk // Produceret af Teaterhuset Filuren

 

OBS: Skuespiller i trailer Anders Momme (2020)

Ledige spilletider