MH-1130x245-AO.jpg

Arternes oprindelse

velegnet for skoleklasser Forestillingen er anbefalet til 7+

Spilleperiode

07/02 - 22/02 2019

Aldersgruppe

Anbefalet til 7+

Varighed

ca. 45 min.

Spillested

Filurens Sal i Musikhuset Aarhus

Priser

Pris: 70 kr. (inkl. gebyr)

Institutioner/grupper over 10: 55 kr. pr. billet

12-årig Mary er en fattig snedkerdatter, der graver efter forsteninger på den engelske kyst. En dag finder hun noget, ingen før har set. Noget, der fortæller en helt ny og vanvittig historie om, hvordan verden blev til. Det viser sig at blive et af de største videnskabelige jordskælv nogensinde!

Arternes Oprindelse er en magiske og morsom maskeforestilling inspireret af den sande historie om Mary Anning, der i 1811 udgravede det første icthyosaurus skelet. Hendes utrolige fossilfund af gigantiske vandkrybdyr og flyvende reptiler blev de første beviser på evolutionen. En livsbekræftende forestilling om den store betydning et lille menneske har, når man tør ruske lidt i livets træ.

Støttet af Aarhus Kommunes Kulturudviklingspulje, Statens Kunstfond og BUPL's solidaritets- og kulturpulje.

Instruktør: Michael Fields// Scenograf: Linda Fallentin, Stephan Vernier// Tekst og idé: Linda Fallentin, Stephan Vernier// Kostumer: Linda Fallentin// Masker: Stephan Vernier// Lys: Jesper Jepsson// Lydunivers/musik: Loz Kaye// Produktion: Thalias Tjenere og Teaterhuset Filuren// Medvirkende: Linda Fallentin, Stephan Vernier og Tone Haldrup Lorenzen.

Filuren skyline footer