Det går ned: samfundsaktuel ungdomsforestilling om unge og stress
DGN-1130x245.jpg

Det går ned

velegnet for skoleklasser Forestillingen er anbefalet til 13+

Spilleperiode

08 Mar - 23 Mar 2018

Aldersgruppe

Anbefalet til 13+

Varighed

60 min.

Spillested

Filurens Sal i Musikhuset Aarhus

Priser

Løssalg: 65 

Institutioner: 50 kr. 

 

Hvad sker der, når ens bedste veninde skal være sammen med sin kæreste på ens fødselsdag?

Når man pludselig skal vide noget om outsourcing i krigsområder for at få lov til at være i gruppe med den klogeste i klassen?

Når man også skal fokusere 100% på sine afleveringer i fodboldkampen på lørdag samtidig med mormor og morfar kommer til fødselsdag med morfars luftstativ og der er den der kæmpe Yearbook-fest om fredagen?

 

Hvad sker der, når alle kommer til at hade en og ens fremtid virker helt smadret fordi man svigter alle og sig selv og alting og alting bare virker helt, virker helt, virker helt sort og tomt og bare vokser og vokser?

 

Caroline prøver at klare det hele, og Caroline har styr på det.

Det skal nok gå. Det er ikke noget problem. Hun kan sagtens.

 

Det går ned:

En forestilling om unge og stress.  Teateriet Apropos og Teaterhuset Filuren er gået sammen for at sætte fokus på unge og stress. Det pres de unge i er under i daglidagen, skaber unægteligt store udfordringer både i skolen og derhjemme.  Forestillingen er skrevet af Henrik Szklany og udviklet i samarbejde med unge og forskere i stress. Det er en måde at italesætte stress, og de følelser det medfører, blandt unge i alderen 13 - 18 år.  

Men hvad sker der egentlig hvis man går ned med flaget, allerede inden det er hejst? Hvis man allerede i folkeskolen føler sig stresset af en hverdag, man forsøger at tilrettelægge så alle bliver tilfredse? Måske med undtagelse af én selv! 

Dramatiker: Henrik Szklany // Instruktør: Leiv Arne Kjøllmoen // Scenograf: Nadja Nabil Korsbæk // Lydunivers: Johannes Smed // Lys: Jesper Jepsson // Dramaturger: Jannicke Branth og Marion Vick // Produktion: Teaterhuset Filuren og Teateriet Apropos // Medvirkende: Matias Hedegård og Sara Line Møller Olsen // Instruktørassistent: Barbara Rousset // Kostume og scenografassistenter: Barbara Hornum og Cecilie Ulrikke Poulsen

Læs mere om

Teateriet Apropos
Filuren skyline footer