Det går ned (1)

Det går ned


Pris

Aldersgruppe

Anbefalet til 13+

Varighed

60 min.

Max antal publikum

Refusion

Galleri

Hvad sker der, når ens bedste veninde skal være sammen med sin kæreste på ens fødselsdag?

Når man pludselig skal vide noget om outsourcing i krigsområder for at få lov til at være i gruppe med den klogeste i klassen?

Når man også skal fokusere 100% på sine afleveringer i fodboldkampen på lørdag samtidig med mormor og morfar kommer til fødselsdag med morfars luftstativ og der er den der kæmpe Yearbook-fest om fredagen?

 

Hvad sker der, når alle kommer til at hade en og ens fremtid virker helt smadret fordi man svigter alle og sig selv og alting og alting bare virker helt, virker helt, virker helt sort og tomt og bare vokser og vokser?

 

Caroline prøver at klare det hele, og Caroline har styr på det.

Det skal nok gå. Det er ikke noget problem. Hun kan sagtens.

 

Det går ned:

En forestilling om unge og stress.  Teateriet Apropos og Teaterhuset Filuren er gået sammen for at sætte fokus på unge og stress. Det pres de unge i er under i daglidagen, skaber unægteligt store udfordringer både i skolen og derhjemme.  Forestillingen er skrevet af Henrik Szklany og udviklet i samarbejde med unge og forskere i stress. Det er en måde at italesætte stress, og de følelser det medfører, blandt unge i alderen 13 - 18 år.  Men hvad sker der egentlig, hvis man går ned med flaget, allerede inden det er hejst? Hvis man allerede i folkeskolen føler sig stresset af en hverdag, man forsøger at tilrettelægge, så alle bliver tilfredse? Måske med undtagelse af én selv!

 

 

Turnéperiode: Kontakt Teateriet Apropos  

Dramatiker: Henrik Szklany // Instruktør: Leiv Arne Kjøllmoen // Scenograf: Nadja Nabil Korsbæk // Lydunivers: Johannes Smed // Lys: Jesper Jepsson // Dramaturger: Janicke Branth og Marion Vick // Produktion: Teaterhuset Filuren og Teateriet Apropos // Medvirkende: Matias Hedegård og Sara Line Møller Olsen // Instruktørassistent: Barbara Rousset // Kostume og scenografassistenter: Johanne Hornum og Cecilie Ulrikke Poulsen // Fotograf: Christoffer Brekne

 

Krav

Tekniske krav


Spilleareal


Opstillingstid


Nedtagningstid

Filuren skyline footer