Hjemmeside_1130×245px_FinnOgDeFemFajl.jpg

Finn og de fem fajl

velegnet for skoleklasser Forestillingen er anbefalet til 10+

Spilleperiode

15/03 - 17/03 2020

Aldersgruppe

Anbefalet til 10+

Varighed

ca. 55 min.

Spillested

Teaterhuset Filuren

Priser

Barn: 70 kr. // Voksne i følge med barn 90 kr. // Normalpris 135 kr. // Ung u. 25/stud: 70 kr. // Institutioner: 60 kr. 

Galleri

Finn har svært ved at finde ud af, hvem han er. De andre i skolen er gode til alt det, som Finn har svært ved. Matematik er ikke lige ham, men det er dansk heller ikke. Og så er der også lige hans klassekammerat Naiomi, der giver Finn svært ved at finde de rigtige ord. Til gengæld er Finn skide god til at tegne – men det kan man ikke leve af, siger hans mor. En forestilling om at finde sin rette hylde, og om, at det der er en fejl for én, kan væredet helt rette for en anden. I en moderne og genkendelig verden præsenteres Finns kamp for at retfærdiggøre sin plads i et visuelt elegant street-style univers.

Forestillingen Finn og de fem fajl er en visuel, musikalsk og legende forestilling om at gå fra barn til voksen, hvor tegner og kunstner Jakob Tolstrups live-illustrationer, musikken af Simon Muschinky (When Saints Go Machine), skuespiller Emil Blak Olsens mange karakterer og sindssygt mange loop-pedaler, skaber forestillingen.

 

SKOLEFORESTILLINGER

Mandag d. 16. marts kl. 10.00 (plads til ca. 2 klasser) 

Mandag d. 16. marts kl. 12.00 (plads til ca. 2 klasser)

Tirsdag d. 17. marts kl. 10.00  (Udsolgt)

Tirsdag d. 17. marts kl. 12.00 (Plads til 2 klasser) 

 

Ring til Ida M. Szatkowski på 28 68 26 98 for at bestille billetter.

Dramatiker Magnus Iuel Berg // Instruktør Niels Erling // Live illustrator Jakob Tolstrup // Musiker Simon Muschinsky // Producent Zangenbergs Teater // Medvirkende: Emil Blak Olsen

Zangenbergs Teater er et børne- og familieteater med egen scene, som har eksisteret siden 1978. Teatret udvikler visionære og vedkommende forestillinger, der tager udgangspunkt i børn og unges egne oplevelser. I dag huserer teatret til i Pilestræde i Kbh K. Læs mere om Zangenbergs Teater. 

 

Billetter

Filuren skyline footer