TU-afgangsforestilling: Fordi jeg bare HAR det sådan!
Fordi-1130x245.jpg

TU-afgangsforestilling 2018

I et kælderarkiv fyldt med papkasser findes en affaldsskakt og en makulator og 13 mere eller mindre dedikerede mennesker. Ud af skakten kommer der hver dag kasser. Kasser hvis indhold skal registreres, struktureres og arkiveres. Makulatoreren den smadrer alt - den makulerer kassers indhold og er lige ved også at tage en af medarbejderne. Der er mange rutiner og rigtig mange regler. Regler som forbyder mad der lugter, som foreskriver at du går udenfor hvis du vil drikke mælk. Kaffepauser er alvor og skal respekteres ligesom den MEGET vigtige kageliste. Men en dag dukker der en meget uventet kasse op. En kasse med et indhold, der får alle disse knudrede og elskelige næsten-individer til at lægge rutinerne helt om - og endda droppe kagelisten!  

 

OBS: 

Da vi er ved at skifte til nyt billetsystem vil det indtil 15. november kun være muligt at bestille billetter på 22 84 82 85. 

Instruktion: Sune T. Sørensen 

Tekst: Caroline Cecilie Malling

Scenografi: Morten Andersen

Kostumer: Kathrina Hjort Vilsgaard 

Lyd- og lysdesign: Jesper Jepsson

Produktion: Teaterhuset Filuren.

Medvirkende: 

Matilde Märcher Nitschke, Babette McPhillips, Siv Marie Troelsgaard Fisker, Laura Hegelund, Anna Finsrud, Rosa Ejrnæs, Freja Rosenlund, Jonathan Plesner Kastorp, Anna Sofie Berg, Katrine Flarup Staunstrup Myrfeld, Freja Bredahl, Andreas Sendal-From, Sofie Haastrup Petersen, Johanne Bønding

Filuren skyline footer