Fugle-flyver-i-flok

Fugle flyver i flok


Pris

5000 eksl. moms (Rabat ved køb af mere end tre)

Aldersgruppe

Anbefalet til 13+

Varighed

45 minutter

Max antal publikum

60 publikummer

Refusion

Foretillingen er refusionsberretiget

Galleri

Undersøgelser viser, at 5-10% danske unge ofte eller altid føler sig ensomme og isolerede fra fællesskabet. Det svarer til 1-2 unge i hver skoleklasse. Mange taler hverken med forældre eller venner om det. Denne forestilling er en måde at italesætte ensomhed blandt unge.

I forestillingen præsenteres vi for en række forskellige karakterer, der alle har ensomhed tæt inde på livet. Fælles for dem alle er, at ensomheden, hvad enten den er erkendt eller ej, påvirker dem både fysisk og psykisk – og det at tale med andre om sine tanker og følelser, lader ikke til at være en mulighed. 

Forestillingen ønsker at bryde med ensomhedstabuet og italesætter fænomenet på en humoristisk, kropslig og rørende måde. Fugle flyver i flok handler om perspektiv, om angst, om at være menneske og om at være en fucking ørn.

Teateravisen skrev: “Det er gribende og morsomt, men hverken udleverende eller sentimentalt. Der er respekt bag tekstens fint balancerede og klart formulerede portræt af unges weltschmerz.” 

Avisen Information udgav fornylig deres bud på de bedste forestillinger i 2017, hvoraf Fugle flyver i flok er nævnt og har fået flot omtale: "Stærkt sårbart portræt af en ensom teenagepige, der aldrig har følt sig god nok"

 

Tekst og idé: Bolette Engstrøm Bjerre // Instruktion: Trine Godt Hansen //  Produktion: Bolette Engstrøm Bjerre og Teaterhuset Filuren // Medvirkende: Bolette Engstrøm Bjerre 

Krav

Tekniske krav

220 volt stik, intet krav om mørklægning, men ønske om dæmpet belysning. 


Spilleareal

6 x 4 x 3 meter (eksl. publikum) 


Opstillingstid

60 min.


Nedtagningstid

60 min.

Filuren skyline footer