Grænser 900 X 3000.jpg

Grænser


Spilleperiode

18/09 - 05/10 2018

Aldersgruppe

Anbefalet til 13+

Varighed

ca. 60 min

Spillested

Filurens Sal i Musikhuset Aarhus

Priser

Pris: 70 kr. (inkl. gebyr)

Institutioner/grupper over 10: 55 kr. pr. billet

Galleri

Hvad sker der, når man er ung og grænsesøgende, og man hele tiden er i tvivl om sit ståsted? Hvordan finder man sine egne grænser, når vennerne presser på og udfordringerne langsomt bliver større? Og hvad sker der, når man går sammen om at overskride grænser - kaster sig ud i et fælles adrenalinsus, og man ikke helt lander samme sted.

Frederik og Victor er bedste venner, men da Victors familie rejser til Afrika og kommer ud for en voldsom hændelse er venskabet imellem de to drenge ikke længere det samme.

GRÆNSER er en fortælling om en gruppe unge, der lever i et fællesskab styret af grænseløshed. Forestillingen undersøger, hvad der sker, når de unge står alene i deres søgen efter identitet og eget moralsk kompas. I grænselandet mellem barn og voksen bliver de voksne ikke spurgt til råds. Den grænseløse klassekultur får fatale konsekvenser, når de unge tager sagen i egen hånd.

Info til skoler/institutioner:

Hvis ikke I kan finde et spilletidspunkt, som passer jer. Så tøv ikke med at kontakte os på 28 68 26 98, så finder vi en løsning. 

 

Instruktør: Anne Zacho Søgaard Scenograf: Daniel Bevensee Dramatiker: Brian Wind-Hansen Instruktørassistent: Daniella Ottendal Skovgaard Lys: Jesper Jepsson Lyddesign: Johannes Smed Kostumeassistent: Sarah Kamille Amininejad Teilbrand Dramaturg: Marion Vick Produktion: Teaterhuset Filuren og Teaterhuset Filuren Medvirkende: Anders V. Momme og Sandra Turell Henningsen Foto: HEIN Photography

Forestillingen støttes af:

Aarhus Kommune og Statens Kunstfond

Læs mere om

Teateriet Apropos
Filuren skyline footer