Website_IalEvighed_2021_1130×245px.jpg

I al evighed


Fra 12 år // billetter fra 75 - 140 kr. // Sted: Vor Frue Kirke, Aarhus // Varighed: ca. 60 min // Af Carte Blanche 2.0

Et lille helle i vinterferien for teenagere og voksne.

I en tankevækkende forestilling for teenagere og voksne I et rum skabt til fordybelse, tager internationalt anerkendte Carte Blanche 2.0 publikum med på en tur rundt i et unikt lydunivers akkompagneret af kirkens rum og egne tanker. I al evighed tager udgangspunkt i K. E. Løgstrups berømte citat om, at vi alle holder hinandens liv i hænderne. Ud fra citatet er skabt en forestilling, der indbyder unge og voksne til at udforske livets helt store spørgsmål:

”Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin egen hånd. Det kan være meget lidt, en forbigående stemning, en oplagthed, man får til at visne, eller som man vækker, en lede, man uddyber eller hæver. Men det kan også være forfærdende meget, så det simpelthen står til den enkelte, om den andens liv lykkes eller ej.”

Co-creater/instruktør: Sara Topsøe-Jensen Co-creater/performer/instruktør: Sarah John Co-creators/performere: David Jensen, Liv Vesterskov Co-creator: Sigrid Cecilie Moses-Jacobsen Tekniker: Karsten Nisbeth Kostumier: Betina Herløv Møller Teologiske konsulenter: Louise Højlund, Preben Meedom Hansen, Anne-Sofie Aabenhus

Ledige spilletider