Hjemmeside_I'deFucking_1130×245px.jpg

I' de fucking bedste


Fra 75 kr. // Fra 13 år

Varighed 60 min.

Tak til jer.

I er jo helt geniale.

Jeres energi er så vild – næsten lige så vild som jeres træthed. I går 100 % ind i alt det, som I gider, og lukker fuldstændig af for alt det, der er lort. I lever så meget lige nu, at I glemmer, hvor jeres blyant er - og finder den i jeres strømpe. I lever så meget lige nu, at I er ved at springe ud ad vinduet bare lige for at prøve det. Og så er I der for hinanden. Lige meget hvornår. I jeres venners øjne kan I alt, så fuck resten.

Teenagere er et helt særligt folk med usete superkræfter. Midt i nedture, opture, lektiepres, voksenforventninger, fremtiden, kærlighed, hormoner, fritid, og tusinde følelser, forsøger de at finde svar på, hvem de er, og hvad livet består af. Uden at miste sig selv eller deres livsappetit. Det er en kraftpræstation i sig selv, og det skal hyldes.

I’ de fucking bedste! er en hyldest til teenagere og deres superkræfter. En fejring af de år, hvor man næsten kan flyve. En festforestilling, hvor vi minder de unge (og alle os andre) om, hvor mange fantastiske egenskaber teenagere rummer.

OBS! Aldersgrænsen til denne forestilling er 13 år.

Forestillingen er co-produktion Teater Apropos 

 

Skoleforestillinger

tir. 20/4 kl. 10 og kl. 12

ons. 21/4 kl. 10 og kl. 12

tir. 11/5 kl. 10 

ons. 12/5 kl. 10 og kl. 12

ons. 19/5 kl. 10 og kl. 12

tor. 20/5 kl. 10 (udsolgt) og kl. 12

fre. 21/5 kl. 12.00

 

 

Ønsker du at booke skoleforestillinger?

Kontakt Ida M. Szatkowski på: 28 68 26 98 eller ims@filuren.dk

 

Instruktør Mette Ovesen // Dramatiker Henrik Szklany // Medvirkende Steffen Nielsen, Lone Dam Andersen, Mette Gregersen // Scenograf Morten Kamuk Andersen // Lyddesign Marcus Aurelius // Lysdesign / Tekniker Jesper Munk Jepsson // Dramaturg Marion Vick og Mads Thygesen // Instruktørassistent Rasmus Bondrup

 

Forestillingen er støttet af STATENS KUNSTFOND, AAGE OG JOHANNE LOUIS-HANSEN FOND og AARHUS KOMMUNE

Ledige spilletider

Køb billetter Teaterhuset Filuren 2+

Køb billet til flere forestillinger og få rabat.