Hjemmeside_1130×245px_PandasHjem.jpg

Pandas Hjem

Forestillingen er anbefalet til 4+

Spilleperiode

13/10 - 15/10 2019

Aldersgruppe

Anbefalet til 4+

Varighed

ca. 50 min.

Spillested

Teaterhuset Filuren

Priser

Barn: 70 kr. // Voksne i følge med barn 90 kr. // Normalpris 135 kr. // Ung u. 25/stud: 70 kr. 

Galleri

Pandas Hjem er en internationalt prisvindende og fortryllende interaktiv danseforestilling, der tager alle fra fire år med på en farverig rejse til det gamle Kina. Børnene følger i fodsporene på en panda. På rejsen stifter de bekendtskab med Kinas mange traditioner, kulturer og de store historier. Pandaen tager os med på opdagelse i kinesisk kulturs fem elementer: træ, ild, jord, metal og vand og deri oplever vi både bambusskoven, drager og fyrværkeri.

Pandas Hjem er en sensorisk oplevelse for børn og deres voksne. Scenen vækkes til live i et ocean af farver, et sprudlende melodisk univers og interaktive elementer. Danserne møder børnene på en fælles fantasirejse, der rækker ud over sproglige og kulturelle barrierer. Kom og vær med i en fælles danseleg i fodsporene på den store panda.

Dans Baby Dans – nu også for storebror og -søster.

Den 12.-24.oktober vender Bora Bora –dans og visuelt teaters populære Dans  Baby Dans for de 0-4 årige tilbage. Over to uger spiller syv fortryllende og interaktive babyforestillinger fra Danmark, Italien, Litauen og Sverige i Aarhus på Bora Bora og i Aalborg på Teater Nordkraft. Se det fulde program.

Forestillingen er støttet af STATENS KUNSTFOND. 

Se traileren her.

Idé Lizhu Ren // Koreografi Daniele Del Bandecca, Martina Gregori // Dansere Martina Gregori, Valerio Cassa // Scenografi og visuelt design Elsa Mersi // Komponist Spartaco Cortesi // Computer engineering Rossano Monti // Kostumer Chiara Lanzillotta // Rekvisitter Livia Cortesi // Kunstnerisk ledelse Francesco Gandi, Davide Venturini

Compagnia TPO er et italiensk kompagni der vinder priser og turnerer i hele verden. Deres særlige kendetegn er inddragelsen af børnepublikummet og af tekniske virkemidler i iscenesættelsen: kameraer, sensor-styrede videoprojektioner og åbne mikrofoner gør det sceniske rum og dansere og publikums ageren i dette til en interaktiv totaloplevelse.

Et sensorisk foranderligt rum, dansere og publikum er altid de helt centrale elementer i TPOs forestillinger. Læs mere om TPO Compagnia

 

Se forestillingens trailer

Pandas Hjem - trailer

 

Billetter

Filuren skyline footer