Website_StiUD_2021_1130×245px.jpg (1)

StiUD


Vi præsenterer, henover det næste halve år, tre udendørs interaktive møder mellem scenekunst og publikum.

StiUD #1 præsenterer Gyselige oneliners, som er særligt for dig der elsker når hårene rejser sig, sveden pibler og pulsen stiger!

Hvordan virker det?

Find det store flipdot-skilt i Musikhusparken. Her finder du forklaringen på gyservandringen, og et kort over, hvor de 5 fortællinger skjules.

De kan opleves i lige den rækkefølge, du har lyst til, og de varer mellem 5 og 15 minutter. 

Bind snørebåndene, husk paraplyen, og tag nogen i hånden!

KLAR MED MOBILEN
PARAT MED QR-SCANNEREN
START DIN GYSERVANDRING...

Hvorhenne?
I Musikhusparken og de åbne arealer rundt om Filuren.

Historierne er gratis og egnet fra 9 år og opefter.

OM Sti UD

Med trilogien StiUD vil Teaterhuset Filuren give anderledes teateroplevelser for børn og voksne. Vi tager kunsten med udenfor, og sammen sprænger vi teatersalens rammer. I StiUD ophæves (næsten) alle regler for et teaterbesøg.

Her kan I komme når I har lyst, og I skal hverken sidde eller være stille. I må kommentere og diskutere, og I bestemmer selv, om oplevelsen varer 5 eller 45 min.

I Musikhusparken og de åbne arealer rundt om Filuren, inviterer vi jer til at gå på eventyr i vores 5 Gyselige Oneliners fra d. 24 sept. - 1. nov. StiUD #2 og #3 vil senere blive afsløret.

#1 | 24. sept.-1. nov.......... Gyselige oneliners
#2 | 19. nov.-20. dec......... Afsløres senere
#3 | 28. jan.-24. mar.......... Afsløres senere

STI UD #1 er tematisk inspireret af børnegyseren En Spøgelseshistorie. Bliver I vilde med at gyse sammen, så kan I fra d. 1 - 18 oktober opleve En Spøgelseshistorie i Teaterhuset Filurens sal i Musikhuset. Book dine billetter på filuren.dk.

Del din oplevelse med os på Instagram, tag #StiUD #Teaterhusetfiluren

 

 

Kunstnerisk idé/koncept: Teaterhuset Filuren Kunstnerisk indhold: Teater Fluks Produktion: Teater Fluks, DimsOS, Musikhuset Aarhus, Teaterhuset Filuren Grafik: Randi Schmidt

Ledige spilletider