MH-1130x245-TEK (1).jpg

Terningerne er kastet

velegnet for skoleklasser Forestillingen er anbefalet til 13+

Spilleperiode

25/04 - 02/05 2018

Aldersgruppe

Anbefalet til 13+

Varighed

ca. 60 min

Spillested

Filurens Sal i Musikhuset Aarhus

Priser

Pris: 40 kr.

 

Paragraf 140:

"Hvis en mand og en kvinde, der er skabt for hinanden, ved en fejl, der udelukkende kan tilskrives direktionen, ikke har mødt hinanden i levende live, kan de søge og opnå bemyndigelse til at vende tilbage til livet på visse betingelser, for her at realisere den kærlighed og leve det fælles liv, som uretmæssigt er blevet dem berøvet".


Filurens talentlinje SGK præsenterer Jean-Paul Sartres klassiker Terningerne er kastet om de to elskende Eve og Pierre som efter deres død, får en chance for sammen at vende tilbage til livet, hvis de inden for 24 timer kan finde og elske hinanden fuldt ud. Det viser sig at være sværere, end man skulle tro. Begge bliver sat over for skæbnevalg, og snart befinder de sig i et kapløb mod tiden for at finde den sande kærlighed.

Instruktør: Ane Kirk Uhrenholt// Scenograf: Morten Kamuk Andersen// Tekst: Jean Paul Sartre// Bearbejdning: Ane Kirk Uhrenholt// Lys: Jesper Jepsson// Kostumer: Kathrina Hjort Vilsgaard// Produktion: Teaterhuset Filuren// Medvirkende: Anden årgang af Filurens talentlinje SGK

Filuren skyline footer