På den anden side af døren


Alder: fra 10 år // Varighed: ca. 60 min. // Fra 85 - 155 kr.

Ny dansk dramatik, to skuespillere på scenen og et hav af elskelige karakterer.

En forestilling om at tage på ukendte eventyr og opdage verden et skridt af gangen og at der altid er flere sider af samme sag. Det er bare om at turde se dem. Alle ting og mennesker kan være et, men også noget andet - og det gælder faktisk også for voksne.

Freddy og Kamma går på samme skole, men ikke i samme klasse. Freddy er en god dreng. Han gør i hvert fald sit bedste for at være det, men han gør for det meste også det, der falder ham ind. Kamma kan godt lide matematik og billedkunst og så er hun den næstbedste til just-dance. En dag render Kamma ind i Freddy ude på gangen, men det går helt skævt og Freddy bliver sendt ned til rektor. Hun kan se at han har brug for en ven, og måske var det også lidt hendes skyld at han blev sendt derned, så hun vælger at gå med ham. Men Freddy skal ikke ned til rektor, han skal på eventyr og Kamma skal med. De hvirvles ind i et spindelvæv af en rejse, der viser kroge af skolen, de ikke vidste fandtes. Farlige udfordringer som den pensionerede engelsklærer, Ys i edderkoppeskikkelse, den sultne bibliotekartrold, Gyda og ikke mindst det sagnomspundne lærerværelse er nogle af de ting Kamma og Freddy skal forbi. Så tag med Freddy og Kamma på deres magiske rejse gennem en fuldstændig almindelig dansk folkeskole og se hvad der sker på den anden side af døren.

 

OBS: Skoleforestillinger 15. april - 3. maj / Kontakt Ida M. Szatkowski på ims@filuren.dk for at booke billetter til din klasse/årgang på mellemtrinnet. 

Medvirkende: Amalie Mørup og Magnus Hald 

Instruktør: Mette Ovesen
Dramatiker: Magnus Iuel Berg
Scenograf: Astrid Lindgreen Hjermind
Lyddesign: Gustav Andreas Berg
Lysdesign: Jesper Jepsson
Produceret af Teaterhuset Filuren

Foto: Bibi Berge

Der kunne ikke hentes ledige spilletider

Forestillingen har givetvis allerede fundet sted eller også er der ingen ledige billetter i øjeblikket. Kontakt os for mere information.