Hjemmeside_1130×245px_TRE.jpg

TRE står på hovedet


Fra 75 kr. // Fra 4-10 år

Varighed 45 min.

Verden er som udgangspunkt i orden. Det er faktisk en helt i orden orden. For normalt kommer To efter En, og En er derfor altid den første, og To er sidst og dermed aldrig først - og det er okay, for To har det fint med den orden. Når nu Tre så dukker op, så bliver der uorden, for så er To ikke længere den sidste, men derimod Tre. Tre har faktisk ikke lyst til at være sidst, Tre vil allerhelst stille det hele på hovedet. Og En synes også, det kunne være rart, hvis der var nogen at følge efter i stedet for at være først. Lidt ligesom næsebor. Næsebor har ingen rækkefølge, de er der bare på samme tid hele tiden. Eller hvad med fugle? Fugle kender ikke tallene, og hvis de gør, er de ligeglade med den naturlige rækkefølge, de er der ligesom bare på lige fod, hvor ingen kommer først eller sidst.

TRE står på hovedet har dansk premiere på Teaterhuset Filuren. Teksten er oprindelig tysk, og har vundet flere europæiske teaterpriser. Det er en filosofisk forestilling, der sætter spørgsmålstegn ved den hierarkiske orden og ved regler. Den handler om at tilhøre, at bryde ud og om at høre sammen på trods og på tværs. Og så handler den om venskab fortalt på finurlig, musisk og vittig vis.

OBS! Aldersgrænsen til denne forestilling er 4 år.

Instruktion Isabelle Reynaud // Scenografi Laura Rasmussen // Lysdesign Jesper Munk Jepsson // Medvirkende Anders Vølpert Momme, Jakob Kirkegaard og Rasmus Skaarup // Org. titel Dreier steht kopf af Carsten Brandau Teaterforlag: Nordiska ApS - København // Oversættelse Line Felding, Isabelle Reynaud og Ditte Felding // Koreografisk konsulent Kasper Daugaard // Rytmisk og musikalsk komposition Line Felding

Ledige spilletider