Om Teaterhuset Filurens KompetenceCenter

Teaterhuset Filurens KompetenceCenter - et teater-/dansepædagogisk læringscenter

 

Når klasserummet pludselig skifter karakter og inddrager kroppen, fiktionen, magien og scenens rum, så gør det noget ved eleverne.

Teaterhuset Filurens KompetenceCenter stiller skarpt på at udvikle aktiviteter, som knytter teaterpædagogik og scenekunst ind i skolens læringsrum. Vi har igennem flere år samarbejdet med fire aarhusianske partnerskoler og udviklet læringsforløb og workshops. Alt dette med direkte relevans og brugbarhed for folkeskolens elever og undervisere. Forløb og workshops, som sætter læringsfremmende bevægelse, metodisk variation, livsduelig robusthed, faglig og social trivsel i højsædet.

Eleverne lærer på en anden måde og underviserne hjælpes til selv at benytte teatrets læringsredskaber og greb i klassen fremover.

 

Hvordan kan din skole bruge os?

1. I kan bestilles ét af de færdigudviklede forløb, der er afprøvet ude på vores partnerskabsskoler. Vores aktiviteter er målrettet enten indskolingen, mellemtrinnet eller udskolingen, så det er bare at klikke sig ind på det relevante trin her på siden og se, hvad vi har på tapetet.

2. Vi kan i fællesskab skræddersy et forløb, der passer til netop din klasse.

3. Din skole kan indgå et flerårigt partnerskab med Teaterhuset Filuren.

4. I kan få et lærer-/pædagogkursus i teaterpædagogik eller dansepædagogik ud på jeres skole.

Alt i alt giver Teaterhuset Filurens KompetenceCenter dig mulighed for at løfte scenekunstens og teaterpædagogikkens særlige faglighed helt ind i dine årsplaner, hverdagens klasserum og skolens fag og virke.

Vi glæder os til at arbejde sammen med dig!

kort

Dramatik som genre på Skåde Skole.