Sommersæson 24

SOMMERSÆSON 24 

Uanset om du har gået til teater før, eller om du er nysgerrig på, hvad det overhovedet vil sige at gå til dans eller teater, er du varmt velkommen til Filurens Sommersæson 2024

Aldersgrupper: 6-9 år | 10-13 år | 12-15 år

Tidsramme: Fra uge 22/23 til og med uge 25. 

Tilmeldingen åbner: Søndag d. 12. maj kl. 20.00 

Tilmeldingen sker via Speedadmin

Pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet.
Holdene sættes i uge 21, og du får derfor besked vedr. plads på holdet i løbet af denne uge. 

Læs beskrivelser af holdene her  

Holdets afslutning
Sommersæsonens undervisning finder sted på Brobjergskolen, Valdemarsgade 1, 8000 Aarhus C. Som afslutning på holdet inviteres elevernes familie/venner til at se, hvad holdet har arbejdet på. Den fælles afslutning kan finde sted udendørs, i undervisningslokalet eller et helt tredje sted! Nogle hold viser sammen - andre alene. Rammerne for visningen varierer fra hold til hold. Du kan finde de konkrete, praktiske oplysninger om holdets afslutning i holdbeskrivelserne.  

 

Hvad hvis jeg ikke kan deltage i visningerne i slutningen af sæsonen? 

Vi håber, at du vil prioritere at deltage i alle prøvegangene på dit hold, da forløbet er meget kort - og teater er en holdsport. 

 

Kommer jeg på hold med mine venner? 

Vi kan ikke love, at I kommer på hold sammen, men hvis I 1.) melder jer på samme tid og 2.) oplyser os det fulde navn (både for- og efternavn) på jeres ønskede teatermakker, er sandsynligheden for, at I får plads sammen størst. Vi sætter hold efter først-til-mølle-princippet, og derfor kan det være en god idé at melde jer til på samme tid - på den måde bliver holdet ikke “fyldt op”, så I bliver opdelt i tilmeldingsprocessen. 

 

TILMELDING HER