Job og Praktik

Job og Praktik hos Filuren

 

PRAKTIK

For folkeskoleelever:

I samarbejde med UU Aarhus afholder vi én gang årligt et én-uges forløb, hvor du vil blive introduceret til en skuespillers arbejde.

Det er vigtigt at bemærke, at praktikken kun afholdes i den fastlagte uge. For skoleåret 2017/18 finder det sted i uge 47.

I løbet af denne ene uge vil du komme til at arbejde med skuespiltræning, øvelser og karakterarbejde i et intensivt forløb, som kulminerer i en arbejdsdemonstration om fredagen, hvor venner og familie er velkomne til at se resultaterne af dit slid.

Du vil også komme til at møde en eller flere uddannede skuespillere, og tale med vedkommende om det at leve som skuespiller i Danmark, om uddannelsen og det hårde arbejde og menneskelige omkostninger, der er forbundet med at være skuespiller. Det er ikke kun røde løbere og premierefester!

Dine undervisere vil være teaterfagligt personale og undervisere, og du vil møde flere forskellige undervisere i løbet af ugen.

Undervisningen foregår hver dag mellem kl. 9.00 og 15.00. Vi vil forsøge at arrangere en fælles tur i teatret, enten på Filuren, eller ude i byen. Hvis vi skal ud af huset, må du påregne at skulle betale billetten selv.

Tilmeldingen foregår ved, at du laver en kort præsentationsvideo, f.eks. med din telefon eller webcam på computeren, uploader den til internettet og sender et link til mailadressen: teaterskolen@filuren.dk, skriv "praktikansøgning" og dit navn i emnefeltet.

Informationsskema til praktikanter (.docx)

Informationsskema til praktikanter (.odt) 

Vejledning, videoansøgning (.pdf)

 

Ansøgningsfrist: 1. november 2017 for ansøgninger til praktik i uge 47.

Blandt de mange ansøgninger, udvælges 12 deltagere.

Kontakt Praktikkoordinator Alice Jansson UU Aarhus for yderligere oplysninger

tlf. 51 57 56 98. e-mail:  alja@aarhus.dk

Filuren skyline footer