Om Teaterhuset Filuren

Velkommen til Teaterhuset Filuren! Vi producerer hvert år spændende forestillinger for børn og unge i alderen 3-18 år.

Vi spiller forestillinger for skoler, børnehaver og for hele familien!

Skole/børnehave-forestillingerne spiller primært om formiddagen, så I som institution kan tage børnene med i teateret. Til de fleste af forestillingerne medfølger også undervisnings/inspirationsmateriale, som nemt kan downloades og bearbejdes både før og efter forestillingen.

Alle vores forestillinger er refusionsgodkendte.

Teaterhuset Filuren har også et fritidstilbud for børn og unge mellem 4 og 20 år, der gerne vil gå til dans og teater. Der er mulighed for at gå på teaterlegestuen og blive kendt med begreberne, der er moderne dans, kreativ ballet og et Filurkompagni for de øvede dansere. 

Derudover tilbydes også en 2-årig (+1) talentudviklingslinje, som er mulig at følge sideløbende med sin ungdomsuddannelse. 

Teaterhuset Filuren har også en masse spændende tilbud til skoler! Hvert år udvikles og produceres projekter og forløb. Man kan som skole vælge et af vores allerede fastlagte forløb eller være med til at skræddersy sit helt eget forløb. Teaterhuset Filuren vil gerne bidrage aktivt til, at scenekunst kommer på skoleskemaet.

Vi vil altså gerne skabe gode teateroplevelser for børn og unge både på teatret, i skolen og i deres fritid. Du vil derfor møde os mange steder og vi bor i hjertet af Musikhuset Aarhus ved siden af akvariet.