Praktisk Information

Aldersgrænse

Aldersgrænsen er sat for at sikre, at alle får en god teateroplevelse – både det enkelte barn og de øvrige i salen. Børn under aldersgrænsen vil blive afvist i døren, og derfor beder vi dig om at opfylde alderskravet til den enkelte forestilling.

 

Spise og drikke

Institutioner har mulighed for at spise deres madpakker foran Filurens sal. Ring til os, hvis I er i tvivl. Vi er gerne behjælpelige med at finde et sted, I kan spise jeres frokost. Der vil også være en forestillingsvagt til stede, som kan svare på eventuelle spørgsmål. Musikhusets café holder åbent de fleste dage efter kl. 12.00.

 

En god oplevelse

For at alle kan få en rar teateroplevelse, er der nogle enkelte råd, I bør følge:

  • Kom i god tid – mindst 10 minutter før forestillingen går i gang.
  • Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikke i salen.
  • I må ikke optage lyd eller billeder under forestillingen.
  • Mobiltelefonen skal være HELT slukket under forestillingen – det gælder både børn og voksne.
  • Sid stille og nyd forestillingen – så får alle en god oplevelse.

 

Forestillinger på andre tidspunkter

Vi lægger vores spilletider efter de erfaringer, vi har gjort os i de forløbne år. Skulle I have særlige behov til spilledage og tidspunkter, som vi ikke umiddelbart har programsat, så kontakt os gerne, og vi vil se, hvad vi kan gøre.

 

 

Ændringer og afvigelser

Skulle der forekomme ændringer og afvigelser, vil vi selvfølgelig kontakte jer. Hvis I skulle ske at være forsinkede, er det vigtigt, at I kontakter os på tlf.: 22 84 81 85 eller 28 68 26 98.