Praktisk Information

Indgang

Ved forestillinger der spiller før kl. 11.00 skal I ind af indgangen i Skovgaardsgade 2c (Receptionen) Musikhuset Aarhus' foyer åbner kl. 11.00. 

Ved særlige lejligheder som Aarhus Festuge og i ferierne anbefaler vi at, hvis man skal parkere i/ved Musikhuset at der sættes lidt ekstra tid af til at finde en parkeringsplads. Der er ofte plads i Scandinavians parkeringshus, der ligger lige ved siden af Musikhuset Aarhus. 

Ankomst

Ved ankomst kan overtøj hænges i Filurens garderobe. Der vil fra en halv time før start, stå en forestillingsvagt klar, hvis der er spørgsmål.

Unummererede pladser 

Filurens sal har unummerede pladser, men med godt udsyn uanset hvor man sidder. Vi stiller sædeforhøjere til rådighed for børn. Vi åbner dørene fem minutter før forestillingen går i gang  og dette skyldes at skuespillerne ofte er på scenen når forestillingen begynder. Derfor starter magien i det øjeblik vi åbner dørene. 

Spise og drikke

Der er ikke tilladt at have drikkevarer og mad med ind i salen. Vi opfordrer også til at slikposer og chips bliver i tasken til bagefter. Det kan tage fokus fra oplevelsen, både for dem der roder i poserne, men også dem ved siden af.  Musikhuset Aarhus har en café hvis åbningstider I kan se her. Det er ikke garanteret at den er åben i forbindelser med forestillinger på Filuren. 

Institutioner har mulighed for at spise deres madpakker foran Filurens sal. Ring til os, hvis I er i tvivl. Vi er gerne behjælpelige med at finde et sted, I kan spise jeres frokost. Der vil også være en forestillingsvagt til stede, som kan svare på eventuelle spørgsmål. 

Forestillinger på andre tidspunkter

Vi lægger vores spilletider efter de erfaringer, vi har gjort os i de forløbne år. Skulle I have særlige behov til spilledage og tidspunkter, som vi ikke umiddelbart har programsat, så kontakt os gerne, og vi vil se, hvad vi kan gøre.

Ændringer og afvigelser

Skulle der forekomme ændringer og afvigelser, vil vi selvfølgelig kontakte jer både på pr. mail og sms. Hvis I kommer for sent til en forestilling, vil dørene oftest være lukkede, da vi lukker dørene præcist. 

En god oplevelse for alle

Vi går meget op i at teaterturen bliver en god oplevelse for både børn og voksne. Derfor kan I her læse om aldersgrænser, lukkede døre og hvorfor slikket skal blive i tasken.