Priser

Løssalg

I sæsonen 2023-2024 har Teaterhuset Filuren disse priser:

Opgivet inkl. billetgebyr.

Type 

Pris  

Børn og unge u. 25 år 

85 kr.

Normalpris

145 kr.

Stud. o. 25 år

115 kr. 

Pensionist

115 kr.

Institutioner 

70 kr. 

 

For skoler: 

Alle vores forestillinger er refusionsberettiget, så de kan betales med den teaterpulje, Jeres skole har fået tildelt via Børnekulturhuset. Det vil sige, at I kan komme i teatret med hele klassen, hvor den eneste udgift er transporten til teatret. Institutionsprisen/grupper er 70 kr. inkl. moms.  I skal kontakte ims@filuren.dk ved køb og/eller spørgsmål. 

For privatskoler og institutioner:

Der kan sikres 50 % refusion af billetprisen ved at kontakte Kulturforvaltningen på kultur@aarhus.dk eller teaterrefusion@aarhus.dk efter et billetkøb hos os. 

BILLETSALG 

Online

Billetter til Teaterhuset Filurens forestillinger kan købes på www.filuren.dk. Efter køb modtager du en e-mail med print-selv billetter. Det er ikke nødvendigt at printe billetterne ud på forhånd. 

Telefonisk

For at købe billetter telefonisk skal du kontakt Musikhuset Aarhus billetsalg på 89 40 40 40. 

På dagen

Hvis du ikke kan nå at købe billetter online, så henvend dig til vores personale, der står uden for vores sal før forestillingerne. Vi tager ikke imod kort eller kontanter i døren, men kan være behjælpelige med onlinesalg eller med mobilepay. 

Mobilepay

Hvis du køber billetter på dagen, kan du også betale for billetter med mobilepay på 628826. 

 

Refundering af billetter

I henhold til forbrugerloven er billetter til underholdende arrangementer, der skal finde sted på en bestemt dag eller i en bestemt periode, ikke omfattet af fortrydelsesretten. 

Kun i tilfælde af aflysning fra teatrets side refunderes billetter eksl. billetgebyr.

For skoler

I henhold til kontrakt, refunderer teatret kun billetterne ved aflysning fra teatrets side. Det er institutionens eget ansvar at booke relevant transport i rette tid, dette er ikke gyldigt aflysningsgrundlag.

 

Spørgsmål

Kontakt os på tlf. 22 84 81 85 eller teater@filuren.dk