Hjemmeside_1130×245px_FasterLizzie.jpg

Faster Lizzies Jul


Spilleperiode

15/12 - 16/12 2019

Aldersgruppe

Forestillingen har ingen aldersbegrænsning

Varighed

Spillested

Priser

Galleri

I Faster Lizzies køkken står alt helt helt stille. Vejrudsigten melder om sne juleaften og det tegner til at blive en rigtig fantastisk jul. Men julehumøret kommer ikke, for Misser er væk. Der er ingen steder Faster Lizzie ikke leder! Men Misser er bare helt væk. Køkkenet er fyldt med skuffer, låger og hylder – og alle er de fyldt med hemmeligheder, spændende sager og ikke mindst ingredienser til julestemning. Lizzie finder dufte, hun finder lyde, musik og så finder hun små øjeblikke med julemagi. Lizzie finder også et ægte julehjerte og langsomt sniger julestemningen sig ind – men hvad med julehumøret og Misser? 

Tredje kalenderlåge gemmer på Faster Lizzies Jul og det er en hyggelig historie om al den magi et køkken kan rumme, alle de hemmeligheder skuffer er så gode til at holde på og så er der duften. Duften i køkkenet – tænk lige på pebernødder, nybagte pebernødder. Hvis du er heldig får du opskriften med hjem efter vi har tændt tredje lys i adventskransen.

Kom og vær med

Adventsleg i Musikhusparken hver søndag inden forestillingen.

Teateravisen skriver: 'Faster Lizzies Jul' er en sanselig, underfundig forestilling i fineste format – ikke for lang, ikke forklarende, blot legende enkel, overraskende julemagi, der sniger sig så vibrerende musikalsk ind på sit salige publikum, at alting danser med. Både krop og fantasi.

Idé og instruktion: Solveig Weinkouff // Koreografi Susanne Bonde og Sofie Pallesen // Scenografi Filippa Berglund // Lyddesign Gregers Kjar // Medvirkende Susanne Bonde

Teater Baglandet skaber fysiske, musikalske og universielle forestillinger der involverer publikum direkte. De vender ting på hovedet, så publikum stopper op ved berigende relationer og oplevelser de ellers ville være gået forbi.  

Køb billetter til Faster Lizzies Jul

Type Billetter Dato Køb