Website_jul4_2021_1130×245px.jpg

4 fortællinger ved juletid - 4. fortælling: Håb


 Fra min. 4 år // fra 70 kr. // varighed: 40 minutter

 

Adventsteater - en ny forestilling hver uge op mod jul.

Kom med på besøg hjemme hos fire forskellige børn og deres familier. Hver uge møder vi et nyt barn i en musikalsk fortælling om den laaange ventetid op mod jul. Noah, Lea, Sarah og Ahmads stuer åbnes op og vi får lov at kigge ind i dagene, hvor savn, forventninger og spændingen fylder lidt ekstra. 

Hver forestilling kan opleves for sig, men du kan også komme på besøg et nyt sted hver søndag og få alle hemmelighederne med. Hemmeligheder der gemmer sig i følelser, i relationer og mellem himmel og jord.  

 

4. Håb

Det fjerde barn møder vi i en livsbekræftende fortælling om en, der elsker at se på stjerner. Det er nemlig de samme stjerner, man kigger på, uanset hvor på jorden man er. Selvom nogen måske er tusinde kilometer væk, kan de sidde og se på præcis den samme stjerne, som man selv ser på. Faktisk er vi mennesker som stjerner på himlen. Vi ser ens ud på lang afstand, men når vi kommer tæt på, ser vi alligevel ikke helt ens ud, og vi har hver vores historie, som ingen andre har. Og så har vi håbet – har stjerner også håb?

 

 

Komponist/medvirkende musiker: Johanne Buus Andersen Skuespiller: Daniel Bevensee Forfatter: Louise Juhl Dalsgaard Instruktør: Isabelle Reynaud Instruktørassistent: Signe Nygaard Scenograf: Morten Kamuk Andersen Dramaturg: Ditte Felding Lys-/videodesigner: Frederik Dahl Hougs Tekniker: Amalie Fabricius-Steen Skrædder: Eva Sunesen Idé: Isabelle Reynaud, Ditte Felding, Morten Kamuk Andersen, Kaja Kamuk Produceret af: Teaterhuset Filuren På foto/videotrailer: Anders Vølpert Momme Trailer: Skæg & Ballade

Der kunne ikke hentes ledige spilletider

Forestillingen har givetvis allerede fundet sted eller også er der ingen ledige billetter i øjeblikket. Kontakt os for mere information.