Hjemmeside_1130×245px_Juleoverraskelse.jpg

Årets Juleoveraskelse


Spilleperiode

21/12 - 22/12 2019

Aldersgruppe

Forestillingen har ingen aldersbegrænsning

Varighed

Spillested

Priser

Vi byder velkommen til årets juleoverraskelse. Scenekunsthus Aarhus og Teaterhuset Filuren åbner i fællesskab den sidste låge i adventskalenderen. Vi har indbudt Aarhus’ vækstlag til, henover efteråret, at skabe kalenderårets sidste forestilling – en  familieforestilling, der sætter gang i julestemningen. Om det bliver kanel eller gran eller gavepapir og nisser, eller noget helt, helt andet, det forbliver en hemmelighed. 

Årets juleoverraskelse bliver nemlig ikke afsløret før end man har slået bagendeni sædet og mærket julefreden sænke sig. I takt med at lyset bliver slukket og magien på scenen drysser hygge, kan I tage jeres børn i hånden og lade jer underholde af det spirende scenekunstvækstlag – fremtidens professionelle – i Aarhus. Vi glæder os til at tænde det sidste lys i adventskransen sammen med jer. Scenekunsthus Aarhus er en forening, hvis formål er at skabe fysiske rammer for vækstlagets aktører og skabe åbne, udviklende og engagerende events for de uafhængige scenekunstnere i Aarhus og omegn.

 

Kom og vær med

Adventsleg i Musikhusparken både lørdag og søndag inden forestillingen.

 

Medvirkende: Frederikke Byberg Hansen, Josefine Elfrida Hartvig Twisttmann og Lukas Bremerstent Kirkeby // Instruktør og dramatiker: Emma Sørensen// Dramaturg: Lukas Bremerstent Kirkeby // Scenografi: Josefine Elfrida Hartvig Twisttmann og Amalie Fabricius-Steen // Lysdesign: Jesper Jeppson
// Værkstedsansvarlig: Uffe Blaabjerg // Teknikerelev: Amalie Fabricius-Steen

Køb billetter til Årets Juleoveraskelse

Type Billetter Dato Køb