masthead arternes.jpg

Arternes oprindelse


Spilleperiode

07/02 - 22/02 2019

Aldersgruppe

Forestillingen har ingen aldersbegrænsning

Varighed

Spillested

Priser

Galleri

Teaterhuset Filuren præsenterer familieforestilling "Arternes Oprindelse", en co-produktion med Teateret Thalias Tjenere.

12-årig Mary er en fattig snedkerdatter, der graver efter forsteninger på den engelske kyst. En dag finder hun noget, ingen før har set. Noget, der fortæller en helt ny og vanvittig historie om, hvordan verden blev til. Det viser sig at blive et af de største videnskabelige jordskælv nogensinde!

”Arternes Oprindelse” er en magiske og morsom maskeforestilling inspireret af den sande historie om Mary Anning, der i 1811 udgravede det første icthyosaurus skelet. Hendes utrolige fossilfund af gigantiske vandkrybdyr og flyvende reptiler blev de første beviser på evolutionen. En livsbekræftende forestilling om den store betydning et lille menneske har.

Efter de åbne familieforestillinger i vinterferien vil børn og voksne have mulighed for selv at grave efter "knogler" i en 8 meter lange sandkasse og samle de store skeletter i real størrelse. 

Læs alle anmeldelserne på ARTERNES OPRINDELSE ved at trykke på linket her: Anmeldelser 

Instruktør: Michael Fields Scenografi: Linda Fallentin, Stephan Vernier og Uffe Blaabjerg Tekst og idé: Linda Fallentin, Stephan Vernier Kostumer: Linda Fallentin Masker: Stephan Vernier Værksted: Jens Kirkedal, Julie Troelsen Edeling Lydunivers: Loz Kaye Produktion: Thalias Tjenere og Teaterhuset Filuren Voice-over: Alma Augusta Cook Medvirkende: Linda Fallentin, Stephan Vernier og Tone Haldrup Lorenzen.

Forestillingen er støttet af Aarhus Kommunes Kulturudviklingspulje, Statens Kunstfond, Spar Nord-Fonden, Kong Christian X' Fond, Dansk Skuespillerforbund, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond og BUPL's solidaritets- og kulturpulje.

Køb billetter til Arternes oprindelse

Type Billetter Dato Køb