Website_BJORN_2021_1130×245px.jpg

BJØRN


5 år // fra 70 kr. // Varighed: 45 minutter // Af Kompagniet Bjørn

Efterårsferie med nycirkus og bjørnefornemmelser. 

BJØRN er en underfundig cirkusforestilling for hele familien. En forvirret cirkusartist undersøger, hvad der er “virkeligt” på scenen gennem magi, vild akrobatik, leg og musik. Ting forsvinder, tøj skifter farve på et sekund, og mennesker bliver til dyr.

Sammen kommer vi helt tæt på risikoen, skønheden og kompleksiteten i de akrobatiske øjeblikke. Magi og humor er gennemgående elementer i forestillingen, og ofte kan man selv blive i tvivl om, hvad der er virkeligt og hvad der er illusion. BJØRN er en opløftende forestilling, som skaber en følelse af, at alt er muligt.


Børnene griner. Her foregår noget overraskende og mystisk, som kun kan ske i (ny)cirkus. Først hvidt, så rødt, så blåt og nu grønt” - teateranmelder Lise Zeuthen


"
De indtager scenen så ukompliceret fysisk, som var den en cirkusmanege. Men samtidig har de tydeligvis også et ønske om at bruge deres akrobatik til at skabe teater om en vigtig historie: En historie om at blive en mand – og at blive en ven. En historie om at lære sig selv at kende – og om at lære at læse de andre. Og måske en historie om at lære at tøjle sine kræfter og bruge dem til noget godt."
- Anne Middelboe Christensen, teateravisen.dk

Læs hele anmeldelsen her

 

OBS: indeholder høje lyde.

 

 

Medvirkende: Joel Degerfeldt, Mikkel Filtenborg Dramaturg: Kajsa Bohlin Produktionsassistent: Moa Autio Producent: Bjørn

Der kunne ikke hentes ledige spilletider

Forestillingen har givetvis allerede fundet sted eller også er der ingen ledige billetter i øjeblikket. Kontakt os for mere information.