Djævelens Lærling


Alder: fra 9 år // Pris: fra 75 - 140 kr. inkl. gebyr // Varighed: 65 min.

Fantasy, elguitar og episk fortælleteater! 

Den gode dreng Filip bliver ved en fejltagelse hentet til Helvede for at stå i lære som djævelens efterfølger. Selv om det går op for Lucifer, at det er den forkerte dreng, går han alligevel i gang med oplæringen. Efter en svær start for Lucifer bliver Filip forelsket i en djævlepige, og dermed opstår den revne, hvori det er lettere at finde Filips skyggesider. På rejsen får Filip både venner og fjender i Helvede, og pludselig finder han sig selv hvirvlet ind i et komplot mod tronen. 

“Djævelens Lærling” er skabt frit efter Kenneth Bøgh Andersens fantasyroman af samme navn. En mand, en elektrisk guitar og fantasien fremmaner historiens skiftende scenarier råt og poetisk. Peter Holst er en gudsbenådet fortæller og ekvilibristisk musiker. Glæd jer til at opleve ham og hans guitar glide ubesværet fra Filips åbne ængstelige figur over brølende djævle og ondskabsfulde skurke.

 

Man bliver helt svimmel af glæde, hjertet jubler nærmest, når man er med i en oplevelse, som så overbevisende suger en med ind i det rum, som er fiktionens vidunderlige kammer”.  teateravisen.dk 

Medvirkende: Peter Holst

Instruktør: Simon Boberg

Komponist: Peter Holst

Produceret af Det lille Turnéteater

Foto: Det lille Turnéteater og Esther Kristina Davies

Der kunne ikke hentes ledige spilletider

Forestillingen har givetvis allerede fundet sted eller også er der ingen ledige billetter i øjeblikket. Kontakt os for mere information.