Hjemmeside_1130×245px_FinnOgDeFemFajl.jpg

Finn og de fem fajl


Fra 75 kr. // Fra 10 år

Varighed ca. 55 min.

Finn har svært ved at finde ud af, hvem han er. De andre i skolen er gode til alt det, som Finn har svært ved. Matematik er ikke lige ham, men det er dansk heller ikke. Og så er der også lige hans klassekammerat Naiomi, der giver Finn svært ved at finde de rigtige ord. Til gengæld er Finn skide god til at tegne, men det kan man ikke leve af, siger hans mor.

En forestilling om at finde sin rette hylde og om, at dét, der er en fejl for én, kan være det helt rette for en anden. I en moderne og genkendelig verden præsenteres Finns kamp for at retfærdiggøre sin plads i et visuelt elegant street-style univers.

Forestillingen Finn og de fem fajl er en visuel, musikalsk og legende forestilling om at gå fra barn til voksen, hvor tegner og kunstner Jakob Tolstrups live-illustrationer, musikken af Simon Muschinky (When Saints Go Machine), skuespiller Emil Blak Olsens mange karakterer og mange loop-pedaler, skaber forestillingen.

 

OBS! Aldersgrænsen til denne forestilling er 10 år.

Dramatiker Magnus Iuel Berg // Instruktør Niels Erling // Live illustrator Jakob Tolstrup // Musiker Simon Muschinsky // Producent Zangenbergs Teater // Medvirkende Emil Blak Olsen

Der kunne ikke hentes ledige spilletider

Forestillingen har givetvis allerede fundet sted eller også er der ingen ledige billetter i øjeblikket. Kontakt os for mere information.