Hjemmeside_1130×245px_Hjertelyd.jpg

GrowOP: Hjertelyd


Spilleperiode

19/09 - 21/09 2019

Aldersgruppe

Forestillingen har ingen aldersbegrænsning

Varighed

Spillested

Priser

Galleri

OBS: Alderstrin 0-2,5 år

Døren til operaens verden åbnes på de mindstes betingelser. Den Jyske Opera og Teaterhuset Filuren inviterer babyer, tumlinger og deres voksne med på en poetisk og nænsom musikalsk rejse ind i en verden af klange, stemninger, farver, former. En totaloplevelse hvor relationer skabes og alle sanser sættes i spil. Børnenes interaktion er en væsentlig del af oplevelsen, hvor sproget er mangeartet og sammensat af dansk, engelsk, babysprog, uddøde sprog og ikke mindst hjertesprog. Sidste del af forestillingen inviterer til fri leg på scenen i mødet med de fire medvirkende.

Se hele programmet for GrowOP her. 

Den Jyske Opera er Danmarks nationale turnerende operakompagni med hjemsted i Aarhus og turnerer rundt i hele Danmark med opera for alle aldre. Siden 1947 har DJO arbejdet passioneret og professionelt med at skabe og opføre operaforestillinger på højeste internationale niveau.

Læs mere om Den Jyske Opera 

 

Komponist Sam Glazer // Instruktør og librettist Zoë Palmer // Scenograf og kostumedesigner Tanja Bovin // Koreografisk konsulent Marlene Smith // Dansk oversættelse Birgitte Holt Nielsen // Medvirkende Leif Jone Ølberg, sanger // Lise Christensen: sanger // Johanne Andersson: cello // Kristina Thede Johansen: saxofon

OBS: Synges på dansk, engelsk o.a. sprog,   

 

Køb billetter til GrowOP: Hjertelyd

Type Billetter Dato Køb

Billetter kan købes på GrowOp festivals hjemmeside

Køb her