Hjemmeside_1130×245px_Hemmeligheder.jpg

Hemmeligheder 1. låge


Fra 75 kr. // Fra 4-10 år 

Varighed 40 min.

Holder hvaler jul? Hvor mange lyde kan man lave i løbet af en dag? Og kan man egentlig spørge om for meget?

Nu er ventetiden begyndt og lige dér, foran os, findes de fire låger. De er spændende, de er magiske, og så er de fyldt med hemmeligheder. Bag den første låge skal vi møde et barn, der godt kan lide lyde. Høje lyde og skøre lyde og mærkelige lyde og sjove lyde. Det er bare svært med lyde, når ens forældre har travlt og næsten altid med noget, hvor man skal være stille. Heldigvis er det helt i orden at have en hemmelig usynlig ven, som finder på skøre idéer og måske kan man få sin far overtalt til at være med, når han ser, hvor sjovt det faktisk er?

Hver weekend åbnes en ny låge, som tager publikum med på besøg hos fire forskellige børn. De fire forestillinger kan sagtens opleves hver for sig, da hvert afsnit er et indblik i et børneliv med alt, hvad det indebærer af balladestreger, spørgsmål og livsklogskab. For hemmelighederne bor inde i os alle sammen og særligt ved juletid. De gemmer sig i dig, i mig, og i de fortællinger vi hører til jul. I hemmelighedernes verden findes alt det magiske, det mystiske og det mageløse. Teaterhuset Filuren fortæller hemmeligheder, og publikum kan høre en, to, tre eller hele fire hemmeligheder og tage dem med hjem og gemme dem i hjertet.

OBS! Aldersgrænsen til denne forestilling er 4 år.

Instruktør Isabelle Reynaud // Forfatter Louise Juhl Dalsgaard // Scenograf Morten Kamuk Andersen // Lys- og videodesigner Frederik Dahl Hougs // Skuespiller Anders Vølpert Momme // Komponist og medvirkende musiker Johanne Buus Andersen // Dramaturg Ditte Felding // Instruktørassistent Jeppe Andreas Sommer Larsen // Tekniker Amalie Fabricius-Steen // Afvikler Steffen Brandt // Skrædder Eva Sunesen // Idé Isabelle Reynaud, Ditte Felding, Morten Kamuk Andersen og Kaja Kamuk // Produceret af Teaterhuset Filuren

Tak for lån af nissebøger til Børnehuset Villakulla.
Udendørs adventskalender: Anita Støvring Ross

Der kunne ikke hentes ledige spilletider

Forestillingen har givetvis allerede fundet sted eller også er der ingen ledige billetter i øjeblikket. Kontakt os for mere information.

Teaterhuset Filuren 2+

Køb billet til flere forestillinger og få rabat.