Website_IalEvighed_2021_1130×245px.jpg

I AL EVIGHED


Fra 12 år // billetter fra 75 - 140 kr. // Sted: Vor Frue Kirke, Aarhus // Varighed: ca. 60 min // Af Carte Blanche 2.0

Et lille helle i vinterferien for teenagere og voksne.

OBS: spiller i Vor Frue Kirke, Aarhus 

I en tankevækkende forestilling for teenagere og voksne I et rum skabt til fordybelse, tager internationalt anerkendte Carte Blanche 2.0 publikum med på en tur rundt i et unikt lydunivers akkompagneret af kirkens rum og egne tanker. I al evighed tager udgangspunkt i K. E. Løgstrups berømte citat om, at vi alle holder hinandens liv i hænderne. Ud fra citatet er der skabt en forestilling, der indbyder unge og voksne til at udforske livets helt store spørgsmål:

Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin egen hånd. Det kan være meget lidt, en forbigående stemning, en oplagthed, man får til at visne, eller som man vækker, en lede, man uddyber eller hæver. Men det kan også være forfærdende meget, så det simpelthen står til den enkelte, om den andens liv lykkes eller ej.

I kirkens intime rum oplever publikum en forestilling, hvor de sammen med spillerne kan udforske kirkens fysiske rum såvel som dens eksistentielle grundfortælling. Kirken er et rum, der er skabt til fordybelse og eftertanke – begge dele noget, som vi ofte savner i hverdagen. Derfor er kirkerummet det perfekte sted til at skabe en forestilling, der giver publikum mulighed for at blive klogere på sig selv og hinanden.

Et fredfyldt helle, hvor man gennem fortælling og handling kan give sig selv og sine teenagere et helt nyt syn på kirkerummet – og måske også på hinanden.

 

Anmelderne skrev: 

”Den giver lækre kuldegysninger”

”Den kan gøre succes i alle kirker og hos alle publikummere fra og med konfirmationsalderen”

Morten Hede, Teateravisen Læs anmeldelsen her

 

★★★★★
”Meget vellykket forestilling”
”Det fungerer overraskende fint i et rum fyldt med teenagere.”

Trine Wøldiche, iscene.dk Læs anmeldelsen her 

Co-creater/instruktør: Sara Topsøe-Jensen Co-creater/performer/instruktør: Sarah John Co-creators/performere: David Jensen, Liv Vesterskov Co-creator: Sigrid Cecilie Moses-Jacobsen Tekniker: Karsten Nisbeth Kostumier: Betina Herløv Møller Teologiske konsulenter: Louise Højlund, Preben Meedom Hansen, Anne-Sofie Aabenhus

Der kunne ikke hentes ledige spilletider

Forestillingen har givetvis allerede fundet sted eller også er der ingen ledige billetter i øjeblikket. Kontakt os for mere information.