Hjemmeside_1130×245px_Ligevaerd.jpg

Ligeværd - i børnehøjde


Fra 75 kr. // Fra 10 år

Varighed 60 min.

En eventyrlig fortælling om Grevinde Danner.

Louise slår øjnene op i år 1815. Piger og kvinder regnes ikke for noget, og deres stemmer tæller ikke. Faktisk kan man slet ikke stemme. Kongen bestemmer med få mænd ved sin side. Men sådan bliver det ikke ved med at være – og det er Louise med til at ændre.

Forestillingen tager sit publikum med på en lærerig interaktiv rejse igennem Grevinde Danners liv. Det er en rejse i tiden, i politik og en rejse ind i en stærk kvindes liv, følelser og tanker. En kvinde, der kæmper for andre kvinder, for børn, for fattige – for at alle skal have det godt og være lige. Rejsen går fra 1815 over ægteskabet med Kong Frederik VII og frem til 2019, hvor arven efter grevinden stadig er at kæmpe de svages sag og alles lige værd.

OBS! Aldersgrænsen til denne forestilling er 10 år.

Instruktør Pelle Nordhøj Kann // Medvirkende Ene Øster Bendtsen, Jacob Teglgaard // Dramatiker / forfatter Line Mørkeby // Scenograf Johanne Eggert // Komponist Marie Louise von Bülow // Foto Per Morten Abrahamsen // Producent Teatergrad // Co-Producent Det Flydende Teater

Der kunne ikke hentes ledige spilletider

Forestillingen har givetvis allerede fundet sted eller også er der ingen ledige billetter i øjeblikket. Kontakt os for mere information.

Teaterhuset Filuren 2+

Køb billet til flere forestillinger og få rabat.