Masterhead-tekst-1130x245px.jpg

No Comment


Spilleperiode

24/05 - 25/05 2019

Aldersgruppe

Forestillingen har ingen aldersbegrænsning

Varighed

Spillested

Priser

Galleri

No Comment

Koreansk power dans inspireret af Irakkrigen

Teaterhuset Filuren er i år en del af den internationale teaterfestival ILT. Vi er utrolig glade for at lægge scene til den fantastiske forestilling NO COMMENT. Billetter kan købes fra den 27. februar via ILT's hjemmeside. Earlybird partoutkort til blot 450 kr. kan købes allerede nu og giver adgang til billetreservation 24 timer før alle andre.

HÆSBLÆSENDE OG RØRENDE 
Det prisbelønnede sydkoreanske kompagni Laboratory Dance Projects forestilling NO COMMENT er inspireret af et nyhedsprogram på den tyske TV-kanal Euronews. Programmet har hverken synlige nyhedsværter eller personlige ytringer fra kommentatorer, for på den måde at lade folk danne sig deres egen mening om det, de ser.

Koreografen Chang-ho Shin blev stærkt påvirket af en udsendelse om Irakkrigen, hvor brutaliteten og realiteterne blev vist udelukkende ved hjælp af video og lyd fra de kriseramte steder. Ingen kommentarer. På et tidspunkt panorerer kameraet hen på en mand, der står midt i ruinerne og slår sig i ansigtet og på brystkassen, mens han græder i komplet stilhed. Den scene inspirerede til skabelsen af den elegante og energiske forestilling NO COMMENT, hvor otte dansere blander moderne dans med et strejf af hiphop, breakdance og sågar nordafrikansk folkedans i en banebrydende og eksperimenterende forestilling i en hæsblæsende og rørende forestilling.

"The movement is tied closely to the music (...) and suggests both tribalism and something about to explode" - THE OREGONIAN

"pure testosterone on stage" - LONDONDANCE

MEDVIRKENDE Nara Yoon, Jeongmin Lee, Geon Jeong, Jiho Jang, Haneul Jung, Youngchae Kim, Changhwan Hwang og Daegyo Han
KOREOGRAF Changho Shin
LYSDESIGN Junghwa Kim 
MANAGER Jisoo Gook
MUSIK Transglobal Underground 'Ali Mullah', Goran Bregovic 'Babylon'
FOTO Sinae Kim

Produceret af Laboratory Dance Project

Køb billetter til No Comment

Type Billetter Dato Køb