Hjemmeside_1130×245px_PandasHjem.jpg

Pandas Hjem


Spilleperiode

13/10 - 15/10 2019

Aldersgruppe

Forestillingen har ingen aldersbegrænsning

Varighed

Spillested

Priser

Galleri

Pandas Hjem er en internationalt prisvindende og fortryllende interaktiv danseforestilling, der tager alle fra fire år med på en farverig rejse til det gamle Kina. Børnene følger i fodsporene på en panda. På rejsen stifter de bekendtskab med Kinas mange traditioner, kulturer og de store historier. Pandaen tager os med på opdagelse i kinesisk kulturs fem elementer: træ, ild, jord, metal og vand og deri oplever vi både bambusskoven, drager og fyrværkeri.

Pandas Hjem er en sensorisk oplevelse for børn og deres voksne. Scenen vækkes til live i et ocean af farver, et sprudlende melodisk univers og interaktive elementer. Danserne møder børnene på en fælles fantasirejse, der rækker ud over sproglige og kulturelle barrierer. Kom og vær med i en fælles danseleg i fodsporene på den store panda.

Dans Baby Dans – nu også for storebror og -søster.

Den 12.-24.oktober vender Bora Bora –dans og visuelt teaters populære Dans  Baby Dans for de 0-4 årige tilbage. Over to uger spiller syv fortryllende og interaktive babyforestillinger fra Danmark, Italien, Litauen og Sverige i Aarhus på Bora Bora og i Aalborg på Teater Nordkraft. Se det fulde program.

Forestillingen er støttet af STATENS KUNSTFOND. 

Se traileren her.

Idé Lizhu Ren // Koreografi Daniele Del Bandecca, Martina Gregori // Dansere Martina Gregori, Valerio Cassa // Scenografi og visuelt design Elsa Mersi // Komponist Spartaco Cortesi // Computer engineering Rossano Monti // Kostumer Chiara Lanzillotta // Rekvisitter Livia Cortesi // Kunstnerisk ledelse Francesco Gandi, Davide Venturini

Compagnia TPO er et italiensk kompagni der vinder priser og turnerer i hele verden. Deres særlige kendetegn er inddragelsen af børnepublikummet og af tekniske virkemidler i iscenesættelsen: kameraer, sensor-styrede videoprojektioner og åbne mikrofoner gør det sceniske rum og dansere og publikums ageren i dette til en interaktiv totaloplevelse.

Et sensorisk foranderligt rum, dansere og publikum er altid de helt centrale elementer i TPOs forestillinger. Læs mere om TPO Compagnia

 

Se forestillingens trailer

Pandas Hjem - trailer

 

Køb billetter til Pandas Hjem

Type Billetter Dato Køb