Website_Pyjamas_2021_1130×245px.jpg

PYJAMAS


Fra 6 år // billetter fra 75 - 140 kr. // Varighed: ca. 45 min. // Gæstespil af Sparrow Dance

Spektakulær danseforestilling i vinterferien.

En danseforestilling, der med sin lodrette scene skaber et magisk og surrealistisk univers med videoprojektioner og flyvning, dans og akrobatik. Denne vertikale danseforestilling tager publikum med på eventyr i en videospilsverden. Et spil vores to heltinder vil gøre alt for at gennemføre sammen. De skal på en redningsmission og vi får lov at kigge med og drage afsted sammen med dem.

Pyjamas er en forestilling, der minder både voksne og børn om at drømme og om at huske, at vi skal lade os rive med og overraske – mærke suset i maven.

 

*****

“Nogle gange kan børne- og familieteater simpelthen bare opsluge et helt publikum – og det gjorde de to unge kvinder i denne dejlige forestilling om at drømme. Plottet er for børn, men forestillingen er for alle!”

ungtteaterblod.dk, anmeldelse

Kunstnerisk leder/koreograf: Esther Wrobel Idé/konceptudvikling: Esther Wrobel, Sam Moore Animation/design: Sam Moore, Fredrik Lindgren Komponist: Camilla Barratt-Due Scenograf: Maiken Bruun Lysdesign: Malte Hauge Performere: Sunniva Løvland Byvard, Esther Wrobel Kostumier: Camilla Lind Konsulenter: Tovah Wrobel, Troels Hagen Findsen, Milou Loger Lydmix: Cato Langnes

Der kunne ikke hentes ledige spilletider

Forestillingen har givetvis allerede fundet sted eller også er der ingen ledige billetter i øjeblikket. Kontakt os for mere information.