Tyren Ferdinand


 Alder: fra 5 år // Pris: 80 - 145 kr. inkl. gebyr // Varighed: 40 min.

Musikalsk og sød historiefortælling i vinterferien

En nyskabt, fantasifuld og billedmættet dukketeaterforestilling, bygget over Munro Leaf og Robert Lawsons fantastiske bog fra 1936 om den pacifistiske tyr Ferdinand. Ferdinand er ikke som de andre. Alle de andre tyre stræber efter at optræde i den store arena for at blive berømt, vise deres styrke og mod … for til sidst at blive dræbt. Ferdinand derimod går sine egne veje, ønsker fred og ro og at sidde lige så stille under sin elskede kork-eg og snuse til blomsterne. Kan en stor flot tyr få lov til det? 

Forestillingen er en underholdende og sanselig modvægt til tidens oppustede konkurrencetænkning – spillet i Jacques Matthiessens legende fortælleform og med Martynas Lukosius’ fabelagtige dukker

 

Tyren Ferdinand’ er således en sød, symbolsk og æstetisk gennemført forestilling, der fortæller os historien om den blomsterglade tyr fra Spanien. Og selvom den har 85 år på bagen, er den stadig en højst aktuel og sjælden hyldest til pacifismen og freden, der ikke kræver en krig først.”
Mortenhede.dk

Medvirkende: Vika Dahlberg, Rune Antonio Bro

Instruktør: Lene Hummelshøj

Dramatiker: Jacques Matthiessen, bearbejdelse af Munro Leaf og Robert Lawsons bog The Story of Ferdinand

Scenograf: Christian Q. Clausen

Komponist: Ole Højer Hansen

Dukkemager: Martynas Lukosius

Billedkunstner: Daniel Seferian Spies

Idé og dramaturg: Jacques Matthiessen

Produceret af Passepartout Theatre Production

 

Foto: Martynas Lukosius

Der kunne ikke hentes ledige spilletider

Forestillingen har givetvis allerede fundet sted eller også er der ingen ledige billetter i øjeblikket. Kontakt os for mere information.