Ud med Knud


Alder: fra 10 år // Pris: 80 - 145 kr. inkl. gebyr // Varighed: 65 min.

En musikalsk familieforestilling efter Jesper Wung-Sungs anmelderroste roman af samme navn

William er en helt almindelig dreng, som tænker på helt almindelige ting. Som at han gerne vil beholde sin faste plads ved siden af sin bedste ven Sebastian, og at Katrine fra klassen er temmelig sød. Men William tænker også på Knud, for Knud er ikke nogen almindelig dreng. Knud er Williams sygdom. William har nemlig kræft, og Knud er ikke lige den slags ven, man drømmer om at have i sit liv. Så hvordan slipper man af med ham? 

UD MED KNUD er en livsbekræftende og morsom musikalsk fortælling for børn og voksne – om at leve med sygdom helt tæt inde på livet. 

 

⭐⭐⭐⭐

UD MED KNUD er et lille mesterværk. […] en helstøbt, ofte poetisk, troværdig historie med munter alvor, og selv om hovedemnet er så seriøst, som det kan være, så er historien om William og Knud først og fremmest livsbekræftende.” Vibeke Hansen, Kulturleben 

 

⭐⭐⭐⭐⭐

en på alle måder velkomponeret forestilling. […] i rette øjenhøjde med sit primære publikum, børn og unge.” Ungt Teaterblod 

 

Medvirkende: Michael Slebsager, Janus Elsig, Maria la Cour, Andreas Berg Nielsen

Instruktør: Leiv Arne Kjøllmoen og Robert Parr

Manuskript: Leiv Arne Kjøllmoen og Henriette Vedel, efter Jesper Wung-Sungs roman

Scenograf og kostumier: Lisbeth Burian

Komponist: Sanne Graulund

Lyddesigner: Erik Christoffersen

Produceret af Sjællands Teater Fair Play

Foto: Mie Neel 

Der kunne ikke hentes ledige spilletider

Forestillingen har givetvis allerede fundet sted eller også er der ingen ledige billetter i øjeblikket. Kontakt os for mere information.

Undervisningsmateriale til Ud med Knud