Website_VAEK_2021_1130×245px.jpg

VÆK


Alder: Fra 8 - 11 år. // Billetter: 75 - 140 kr. // Varighed: ca. 40 min // Gæstespil af Teater Fluks

Hvad sker der, når en man kender forsvinder lidt efter lidt?

VÆK handler om pigen Stump og hendes bedstefar. Her følger vi Stump ind i hendes bedstefars univers, imens hans ord og hukommelse langsomt forsvinder. Undervejs vendes der op og ned på det normale. Stump følger sin bedstefar ind i et nyt, forvirrende og til tider uhyggeligt univers, hvor kendte roller og vaner forandres – både for bedstefaren, men i særlig grad også for hans barnebarn, der nu må finde nye måder at være sammen med sin bedstefar på i en ny virkelighed. Forestillingen er inspireret af børnebogen Kaffe Kanin Vintergæk Væk skrevet af Betina Birkjær.

Anmelderne skrev

“Et yderst vellykket demens-epos.”

“Skuespil med klarhed og sensibilitet.”

“Forestillingen tager kyndigt og respektfuldt fat i børnenes umiddelbare indtryk og førstehånds-oplevelser.

Der er en rigtig god stemning af, at intet er forkert at gøre eller mene. En stemning, som tydeligvis skaber åbenhed og lyst til at bidrage med noget.”

Idé/koncept/performance: Rasmus M. L. Skov, Bolette Engstrøm Bjerre // Idé/koncept/med-iscenesætter: Sara Fink Søndergaard // Musik/komponist: Mads Horsbøl // Teknik/design: DimsOs // Produktion: Line Lybek Witt, Johanne Damsgaard // Grafik: Vera Sianna

Der kunne ikke hentes ledige spilletider

Forestillingen har givetvis allerede fundet sted eller også er der ingen ledige billetter i øjeblikket. Kontakt os for mere information.