Refusionsordning

Refusionsordningen for Teater

Hver kommunale skole i Aarhus kommune får tildelt samlet et beløb, som kan bruges på teater. Beløbet svarer til ca. 30 kr. pr. elev. Pulje som kan bruges til at komme gratis i teatret eller bestille teater ud til skole. Refusionsordningen dækker dog ikke transport.

Puljen bliver fordelt to gange. I november får skolerne besked om, hvor stor puljen til den enkelte skole er og inden d. 15. juni kan skolen teaterkontaktlærer disponere over beløbet.

Efterårspuljen

Efter deadline d. 15 juni, bliver det gjort op, hvor meget der er blevet brugt og hvad der er tilbage. Dette bliver samlet til efterårspuljen, som er mulig at søge refusion fra, der ligger udover det allerede tildelte beløb.

Bestilling

Teaterkontaktlæreren bestiller hos os online her på vores hjemmeside, på teater@filuren.dk eller ved at ringe på 22848185. Der angives forestilling, tid og dato, kontaktens navn og mailadresse samt antal elever og lærere. Derefter sender vi på Teaterhuset Filuren fakturaen videre til Børnekulissen, som betaler med skolens pulje. Derfor skal skolen på intet tidspunkt have pengene op af lommen. Børnekulissen sørger for også at indløse statsrefusionen.

Bemærk: Ved bestilling gennem “efterårspuljen”, skal der inden bestilling sendes en forespørgsel til Børnekulissen på erfog@aarhus.dk

Angiv

Skolens navn

Forestillingens titel

Dato og tid

Teaterkontaktlærers navn og mailadresse

Antal lærere og elever.

 

REFUSION FOR LÆRINGSFORLØB

ULF i Aarhus har i skoleåret 2016/2017 gjort det muligt for alle skoler i Aarhus Kommune, at få læringsforløb ud på din skole HELT gratis. Det vil sige at der er mulighed for at styrke undervisningen med oplevelser, læring og faglighed helt uden at det koster skolen noget.

Hvordan?

ULF betaler alle forløb i hele skoleåret 16/17. Det du skal gøre er, at informere og dermed ansøge ULF om det pågældende læringsforløb du ønsker til din skole, hvorefter du booker direkte hos Malene Hedetoft på mh@filuren.dk eller 30264339.

Hvad er læringsforløb

Et læringsforløb er mulighed for at få en ekstern faglighed lige ind i årsplanen. Eksempelvis kunne det være et genreforløb til danskundervisningen for 5.klasse ud fra en dramatisk tekst faciliteret af en drama/teaterpædagog.

Du kan se vores læringsforløb her

Indskoling

Mellemtrin

Udskoling

 

Enkelte regler

Der tages fra ULFs side hensyn til geografisk fordeling af forløbene samt at lærer/pædagog-kurser, samt materiale til forløb ikke er medregnet i refusionsordningen.

 

Læs mere på ULFs-hjemmeside

Gratis undervisningsforløb

Filuren skyline footer