Refusionsordning

Refusionsordningen for Teater 

Hver kommunale skole i Aarhus kommune får tildelt samlet et beløb, som kan bruges på teater. Beløbet svarer til ca. 30 kr. pr. elev. Pulje som kan bruges til at komme gratis i teatret eller bestille teater ud til skolen. Refusionsordningen dækker dog ikke transport.

Puljen bliver fordelt to gange. I november får skolerne besked om, hvor stor puljen til den enkelte skole er og inden midt juni kan skolen teaterkontaktlærer disponere over beløbet. Anden gang er hvis der er penge i efterårspuljen. 

Efterårspuljen

Efter deadline i juni, bliver det gjort op, hvor meget der er blevet brugt og hvad der er tilbage. Dette bliver samlet til efterårspuljen, som er mulig at søge refusion fra, der ligger udover det allerede tildelte beløb.

Bestilling

Teaterkontaktlæreren bestiller hos os ved at ringe på 28 68 26 98. Hav venligst, hvis muligt,  forestilling, tid og dato, kontaktens navn og mailadresse samt antal elever og lærere klar. Derefter sender vi på Teaterhuset Filuren fakturaen videre til Børnekulturhuset som betaler med skolens pulje. Derfor skal skolen på intet tidspunkt have pengene op af lommen. Børnekulturhuset sørger for også at indløse statsrefusionen.

 

Angiv

Skolens navn

Forestillingens titel

Dato og tid

Teaterkontaktlærers navn og mailadresse

Antal lærere og elever.

Læs mere om ordningen her:


Teaterrefusion i Aarhus

REFUSION FOR LÆRINGSFORLØB

Hvordan?

Det du skal gøre er, at du skal tage kontakt til Malene Hedetoft, have datoer og bookning på plads, før du informerer og ansøger ULF, om det pågældende læringsforløb, du ønsker til din skole.   

Kontakt: iskolen@filuren.dk 

Hvad er læringsforløb

Et læringsforløb er mulighed for at få en ekstern faglighed lige ind i årsplanen. Eksempelvis kunne det være et genreforløb til danskundervisningen for 5.klasse ud fra en dramatisk tekst faciliteret af en drama/teaterpædagog.

 

Du kan se vores læringsforløb her

Indskoling

Mellemtrin

Udskoling

 

Enkelte regler

Der tages fra ULFs side hensyn til geografisk fordeling af forløbene samt at lærer/pædagog-kurser, samt materiale til forløb ikke er medregnet i refusionsordningen.

 

Læs mere på ULFs-hjemmeside