I' de fucking bedste


Tak til jer. I er jo helt geniale. Jeres energi er så vild – næsten lige så vild som jeres træthed. I går 100% ind i alt det, som I gider, og lukker fuldstændig af for alt, der er lort. I lever så meget lige nu, at I glemmer hvor jeres blyant er og finder den i jeres strømpe. Lever så meget lige nu, at I er ved at springe ud ad vinduet bare lige for at prøve det. Og så er I der for hinanden. Lige meget hvornår. I jeres venners øjne kan I alt, så fuck resten.

Teenagere er et helt særligt folk med usete superkræfter. Midt i nedture, opture, lektiepres, voksenforventninger, fremtiden, kærlighed, hormoner, fritid, og tusinde følelser, forsøger de at finde svar på, hvem de er, og hvad livet består af. Uden at miste sig selv eller deres livsappetit. 
Det er en kraftpræstation i sig selv, og det skal hyldes. 
I’ de fucking bedste! er en hyldest til teenagere og deres superkræfter. En fejring af de år, hvor man næsten kan flyve. En festforestilling, hvor vi minder de unge (og alle os andre) om, hvor mange fantastiske egenskaber teenagere rummer.

 

Instruktør Mette Ovesen // Medvirkende Steffen Nielsen, Lone Dam Andersen m.fl. // Dramatiker Henrik Szklany // Scenograf Morten Kamuk Andersen // Lysdesign/tekniker Jesper Munk Jepsson // Lyddesigner Johannes Smed // Dramaturg Marion Vick

 

OBS. Aldersgrænsen for denne forestillinger 13 år.

 *Kørestolsbilletter + billetter med ledsagerkort købes telefonisk. 

Ledige spilletider