Website_jul2_2021_1130×245px.jpg

4 fortællinger ved juletid - 2. fortælling: Savn


4 år // fra 70 kr. // varighed: 40 minutter

Adventsteater - en ny forestilling hver uge op mod jul.

Kom med på besøg hjemme hos fire forskellige børn og deres familier. Hver uge møder vi et nyt barn i en musikalsk fortælling om den laaange ventetid op mod jul. Noah, Lea, Sarah og Ahmads stuer åbnes op og vi får lov at kigge ind i dagene, hvor savn, forventninger og spændingen fylder lidt ekstra. 

Hver forestilling kan opleves for sig, men du kan også tage på besøg et nyt sted hver søndag og måske få øje på det, der binder børnenes fortællinger sammen?

 

2. Savn

I en hjertevarm fortælling skal vi møde et barn, som er dygtig til mange ting. Til at sætte sine ting på plads i opvaskemaskinen, finde sit eget tøj uden at spørge om hjælp og til at binde sine sko. Det er bare ikke altid at der er tid til selv at få lov. Der er altid nogen der skal skynde sig og så bliver man forvirret og glemmer, hvor man er kommet til. Men det gjorde man aldrig med mormor. De dage, hvor mormor hentede, var der altid bare god tid, masser af god tid. Men kan man gå i hi for altid? Og kan man godt opfinde konkurrencer, som alle vinder?

 

SE NÆSTE LÅGE

 

 

Komponist/medvirkende musiker: Johanne Buus Andersen Skuespiller: Daniel Bevensee Forfatter: Louise Juhl Dalsgaard Instruktør: Isabelle Reynaud Instruktørassistent: Signe Nygaard Scenograf: Morten Kamuk Andersen Dramaturg: Ditte Felding Lys-/videodesigner: Frederik Dahl Hougs Tekniker: Amalie Fabricius-Steen Skrædder: Eva Sunesen Idé: Isabelle Reynaud, Ditte Felding, Morten Kamuk Andersen, Kaja Kamuk Produceret af: Teaterhuset Filuren På foto/videotrailer: Anders Vølpert Momme Trailer: Skæg & Ballade

Der kunne ikke hentes ledige spilletider

Forestillingen har givetvis allerede fundet sted eller også er der ingen ledige billetter i øjeblikket. Kontakt os for mere information.