Website_jul3_2021_1130×245px.jpg (1)

4 fortællinger ved juletid - 3. fortælling: Omsorg


4 år // fra 70 kr. // varighed: 40 minutter

Adventsteater - en ny forestilling hver uge op mod jul.

Kom med på besøg hjemme hos fire forskellige børn og deres familier. Hver uge møder vi et nyt barn i en musikalsk fortælling om den laaange ventetid op mod jul. Noah, Lea, Sarah og Ahmads stuer åbnes op og vi får lov at kigge ind i dagene, hvor savn, forventninger og spændingen fylder lidt ekstra. 

Hver forestilling kan opleves for sig, men du kan også tage på besøg et nyt sted hver søndag og måske få øje på det, der binder børnenes fortællinger sammen?

 

3. Omsorg

I en betænksom og smuk fortælling møder vi det tredje barn. Et barn der er bange for radiobiler, stregerne mellem fortovet og lidt ængstelig for at cykle på sin nye flotte cykel. For hvad nu hvis man vælter på sin nye cykel? Eller cykler helt forkert på den? Samtidig er mor ved at tabe pusten, og så vil man jo gerne holde lidt på sit eget vejr, så mor kan få noget mere vejr at bruge af. Alle tankerne er fyldt med omsorg for både ænder og mødre. Og nogle gange kommer spørgsmålet: kan man pudse sin næse så hårdt, at tankerne ryger med ud i lommetørklædet?

 

SE NÆSTE LÅGE

 

Komponist/medvirkende musiker: Johanne Buus Andersen Skuespiller: Daniel Bevensee Forfatter: Louise Juhl Dalsgaard Instruktør: Isabelle Reynaud Instruktørassistent: Signe Nygaard Scenograf: Morten Kamuk Andersen Dramaturg: Ditte Felding Lys-/videodesigner: Frederik Dahl Hougs Tekniker: Amalie Fabricius-Steen Skrædder: Eva Sunesen Idé: Isabelle Reynaud, Ditte Felding, Morten Kamuk Andersen, Kaja Kamuk Produceret af: Teaterhuset Filuren På foto/videotrailer: Anders Vølpert Momme Trailer: Skæg & Ballade

Der kunne ikke hentes ledige spilletider

Forestillingen har givetvis allerede fundet sted eller også er der ingen ledige billetter i øjeblikket. Kontakt os for mere information.